reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej kobitki
a ze mna dziwne rzeczy się dzieją, w nocy sie budze, nie moge spac a potem śpie prawie to 11 :szok:
Piersi bola, kłuć brak, stres ciągle taki sam, ale pojawiło się coś dziwnego, wam mogę powiedzieć.. od wczoraj czuje jakiś dziwny popęd s... , dobrze że nie ma męża :szok: bo przecież przez 2 tyg nie wolno.. ale skąd się to nagle wzięło?? podobno we wczesnych ciążach tak jest ale u mnie to chyba za szybko:szok: Poza tym brak apetytu, rozdrażnienie ... :cool: jeszcze jakies 48 godzin i sie dowiem :zawstydzona/y::szok::sorry::nerd:??:cool:?:eek:
Anna daj znać jak twoje zarodeczki :tak:
Agapl czy ty kochana razem z Gotadorą zaczynasz ?

Aduś ;-) pamiętam,że któraś tu pisała,a jej się właśnie powiodło,że takie cuda w nocy jej się zdarzały więc kochana - na dobrej drodze do wysokiej bety jesteś :-)

Aduś wiem, że tak niektóre dziewczyny mają, być może to dobry znak :-)
Ja i tak wiem, że beta będzie wysoka :tak::tak:

A ja już bez sex-u ponad miesiąc jestem i powiem Wam, że dziwię się, że można z tym żyć, myślałam, że będę cierpiała. Jeszcze z 5 tygodni muszę poczekać. Więc dla Was dziewczynki dobra rada :-) póki jeszcze możecie to korzystajcie ile się da!!

Domat, jestem po nieudanym crio a teraz bede przystepowac do kolejnej stymulacji.

Adus, tak, zaczynam razem z Gotadora. Sprawdzilam, nawet wizyte z anestezjologiem mamy o tej samej godzinie ;-)

Dzis mnie tak jakos pobolewa brzuch jak przed @.Mam nadzieje,ze przystapie do stymulacji. Przy wczesniejszych podejsciach tak nie mialam ale wtedy przed wyciszeniem bralam tez antykoncepcyjne.Moze dlatego tym razem mam inny odzew organizmu.

Aduś ja bardzo przeżywam, że się z Wami nie zobaczę. Dla dzidzi muszę zostać w domku. Za to na następnym spotkaniu pewnie już będę :-) Może będzie już widoczny brzuszek bo na razie nic nie widać, nawet 3 kg mam mniej ale to pewnie przez chorobę bo apetytu w ogóle nie mam, zmuszam się, aby coś przełknąć.

Madzialenak dzidzi najwazniejsza!!! jak trzeba bedzie to odpalimy skype i bedziesz z nami czekoladke popijac, a jak sie spotkamy to brzuszek juz bedzie napewno :-D SUPER!!!:-D A z tą betą .. to Ty wiesz że ciężarnej się nie odmawia więc i betka Tobie nie może odmówić i musi być wysoka :szok:
Agapl no to piątek też twoj wielki dzień :) a jak nie bralas teraz antyków to pewnie dlatego masz inne objawy . U ciebie w klinice też blastusie hodują?

Agapl :-) cieszę się,że razem &&&&

Madzialenak następnym razem sobie odbijemy :-) a bez s. można i to całkiem długo :-( już ja wiem ... ale wszystko dla dzidzi :-)

Aduś ;-) oczywiście,że myślałam o tym drugim :-)

reklama
Gotadora , ja tez sie bardzo ciesze :-):-):-)

Adus, tak u mnie w klinice tez hoduja do 5 doby ale jest to dodatkowo platne. Ostatnie nasze blastki nie przyniosly pozytywnego rezultatu.:-(Lekarka sadzi ,ze winne moga byc wadliwe zarodki. Tym razem zdecydowalismy sie na hodowle do 3doby. Uwazam,ze jak ma sie udac to sie uda nawet z 3dniowym zarodkami. Jest wiele takich przykladow na naszym forum. Nawet slaby w 3dobie moze sie zagniezdzic pod warunkiem ze jest zdrowy a gniazdko jest ladnie przygotowane. Byc moze sie myle. Odbiega to od wielu teori ale obserwujac juz od dlugiego czasu powodzenia naszych kolezanek dochodze do takich a nie innych wnioskow.

Do góry