reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony podzielam zdanie pingwinka ... jak ścięcie a u nie to już trzecie ścięcie :szok: poprzednio nie było tak ładnych zarodków więc teraz złość i żal będzie jeszcze większy jak sie nie uda przy takich ładnych kluskach:zawstydzona/y:
Sony ale ty niebawem zaczynasz a to zleci szybciej niż myslisz;-)
Pingwinek tzn że idziesz zbadać progesteron i estradiol, nie mialas zlecone przez lekarza? ale nawet dla wlasnej wiedzy mozesz, tylko nie wiem czy ten estradiol jest az taki ważny jak progesteron :eek: nic w necie nie moge znależć :-p

Ale za to wy już blisko........:-)
Wzięłam sobie w pracy od przyszłego tygodnia urlop, tylko żebym w mieszkaniu nie ześwirowała:)

Ile dni się bierze stymulację, pytałam lekarza to mi powiedział że w piątek mi powie. Chciałabym już coś teraz więcej wiedzieć. Na 4 dni mam zastrzyki, ale czy będę je brać do 14 dnia cyklu czy się przestaje wcześniej??

Piszą tam ze niby przy jednej dobrej klasy blastocyscie szanse na powodzenie to 50-60%, a dwóch nawet 75%:eek: ale ja nie wierze zebym taka szanse az miala:-( oby ni wstrzelic sie w te cholerne 25%:wściekła/y:

Aduś, co prawda ustaliłyśmy z Kingą, że kobiet w ciąży się nie bije. Ale Ty grabisz, grabisz i nagrabisz :-) :-D :-)
W piątek zleję Cię na kwaśne jabłko, przy ludziach :-D
No Twój optymizm powala :-)

Witam :)
a ja dzisiaj miałam ciężki dzień z tatą. Tak jak przewidziałam. Co chwilkę był pomysłowy dobromirek.

No i niestety jeżeli chodzi o diagnozę to pani neurolog stwierdziła, że mój tato ma mocne otępienie ( w sumie można dostać 30 pkt, a przy 22 pkt już się zaczyna jakiekolwiek, a tato dostał tylko 13 pkt). No i mam skierowanie na tomografie komputerową głowy dla taty. Jutro muszę go zarejestrować, bo dzisiaj już było za późno na to.
No, a z pozytywnych rzeczy upiekłam zaś dzisiaj ciacho i chlebek swojski. No, a poza tym byłam na zumbie. Milusio się zmęczyłam.

Miłej nocki Wam wszystkim życzę. Ja już mykam spać. DOBRANOC :)

Lawendowy wiem wiem mój optymizm jest wyjątkowy :laugh2:ale uwierz mi że tylko w tej sprawie, w innych zawsze widze szklanke do połowy pełną :-) .. ale weź tu w takiej sprawie bez granicznie wierz w sukces jak ta szklanka już dwa razy sie stłukła i rozłała :eek: Poztym to są statystyki amerykanów a u nich zawsze wszystko jest 'do przodu', chyba NASA im pomaga :-D Jak sie uda to w piątek nawet specjalnie się nadstawie na tego kopniaka :-D

Aduś każda w takich momentach świruje. Jak ja zacznę to też mnie kopcie od razu :-D Lawendowa widzę wprawę ma:)))
Kinia ty masz sił na to wszystko?? Jeszcze ci się zumby chciało. Daj troszkę energii....

reklama
Aduś - ja mam Estrofen tylko 2 x 1 a 2 mg :szok: No dobra, wolę się już nie zastanawiać... Jutro robię badania...

Czy mogę pomarudzić? Mam dość tej luteiny - brzuch mam już jak w widocznej ciąży i nie potrafię go wciągnąć. Jeszcze w tym tygodniu pójdę do pracy i zastanawiam się jak będę się z tego wydętego brzuchola tłumaczyć :crazy: A tu jeszcze tydzień muszę ją brać...

Pingwinek :-) jaki tydzień? o wiele dłużej będziesz brać :tak:

Do góry