reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powiem wam że już raczej na 95 procent idzie okres :( czuje to.... do tego chyba zacYnaja bolec piersi. .. a to zazwyczaj tak się zaczyna obym się mylila to wtedy o kopy w 4 litery poprosze. .... no cóż życie :(
Zwariujesz Laska jak będziesz tak się zadręczać!!! Okres czy nie okres to tego nie będziesz wiedziała dopóki nie przyjdzie. A skoro nie przyszedł to jest dobrze😊
Ból piersi to w Twojej sytuacji trochę jak ból głowy, może być od wszystkiego. I oznaczać cokolwiek. Albo nic.
Weź ciepłą kąpiel, wysmaruj się jakimś pachnący balsamem, zrób coś dobrego do picia i włącz jakieś film, muzykę albo weź sobie książkę poczytaj. Wytrzymasz te kilka dni jeszcze😘

reklama
Dziewczyny poradźcie coś, szukam czegoś motywacyjnego do poczytania, czegoś pozytywnego,co zainspiruje i da kopa do działania. Nie mam w ogóle energii ani chęci do niczego, jakiś taki dół mnie dopadł i tak się za mną ciągnie od jakiegoś czasu

O, z tym egzemplarzem to w punkt!!! [emoji4]Ja po całym dniu z naszym małym zwykle padam na pyszczek...
a niby nic takiego nie robię, zajmuję się dzieckiem[emoji23]coś tam sprzątnę, zrobimy zakupy, jakiś obiad plus oczywiście zabawa wszystkim co tylko się nada w danym momencie. I tak zasuwam cały czas plus poziom skupienia 100% i mózg cały czas próbuje wyprzedzić jego destrukcyjne pomysły. A wieczorem jak wreszcie przysiądę w fotelu to uczucie jakbym wygrała w totka[emoji23]
Tak szczerze to nie chciałabym oddać tego czasu spędzonego z młodym za żadne pieniądze tego świata[emoji4]
Ja niby też bym nie oddała ale żal mi wielu rzeczy które robiłam przed dzieckiem. Nie wykluczam jednak scenariusza, że mamoza przejdzie Lilce jakoś szybko... a bynajmniej marzę o tym przy jej rozkładzie dnia[emoji23]

Dziewczyny poradźcie coś, szukam czegoś motywacyjnego do poczytania, czegoś pozytywnego,co zainspiruje i da kopa do działania. Nie mam w ogóle energii ani chęci do niczego, jakiś taki dół mnie dopadł i tak się za mną ciągnie od jakiegoś czasu
Motywujacego nie, smiesznego moge dac: "Nietypowa matka polka". Ksiazka blogerki. Ja smialam sie caly czas.

Forum czytaj😂Tylko regularnie, od deski do deski. Podpatrzysz co można uszyć, upiec, ugotować, wyhaftować. Dostaniesz kopa żeby się więcej ruszać, zdrowiej jeść, coś robić w wolnym czasie. Listę filmów i serii do obejrzenia dostaniesz😊Dostaniesz też przepisy i jak szybko nie wrzucisz nic swojego to będziemy Cię pytaniami molestować kiedy coś zrobisz😂
A tak serio to nie wiem, ostatnia rzecz jaką czytałam to Kicia Kocia...🐈

reklama
Ale chcesz jakiś poradnik czy co? Ja uwielbiam czytać [emoji7][emoji7][emoji7]
Jak chcesz coś lekkiego to super jest seria Kwiat paproci - Katarzyna Miszczuk [emoji7]

Do góry