reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No już właśnie... nerw jest też[emoji23] a jeszcze przed chwilą dowiedziałam się że ktoś nam podpalił stodołę ze słomą pełną... no co za ***** ludziw na tym świecie chodzą, zabić mało
Jej, bardzo nieładnie;(
Taszka, trzymam kciuki za piękne jajcobranie..[emoji110][emoji110][emoji110]
Przypomniała mi sie taka malutka gra, co to nacikalo sie guziczki A po czarnobilaym ekraniuku latał i nie pamiętam czy jakiś wilk z koszyczkiem i zbierał jajeczka [emoji192][emoji1787][emoji1787]

reklama
Forum czytaj😂Tylko regularnie, od deski do deski. Podpatrzysz co można uszyć, upiec, ugotować, wyhaftować. Dostaniesz kopa żeby się więcej ruszać, zdrowiej jeść, coś robić w wolnym czasie. Listę filmów i serii do obejrzenia dostaniesz😊Dostaniesz też przepisy i jak szybko nie wrzucisz nic swojego to będziemy Cię pytaniami molestować kiedy coś zrobisz😂
A tak serio to nie wiem, ostatnia rzecz jaką czytałam to Kicia Kocia...🐈
O tak tak :)
Czytam regularnie i Was podziwiam, jesteście utalentowane, silne, z ogromną wiedzą, bardzo motywujecie :)

Forum czytaj[emoji23]Tylko regularnie, od deski do deski. Podpatrzysz co można uszyć, upiec, ugotować, wyhaftować. Dostaniesz kopa żeby się więcej ruszać, zdrowiej jeść, coś robić w wolnym czasie. Listę filmów i serii do obejrzenia dostaniesz[emoji4]Dostaniesz też przepisy i jak szybko nie wrzucisz nic swojego to będziemy Cię pytaniami molestować kiedy coś zrobisz[emoji23]
A tak serio to nie wiem, ostatnia rzecz jaką czytałam to Kicia Kocia...[emoji250]
Padlam! [emoji16][emoji23]
A Pucia nie czytasz? [emoji12][emoji12]

Dziewczyny poradźcie coś, szukam czegoś motywacyjnego do poczytania, czegoś pozytywnego,co zainspiruje i da kopa do działania. Nie mam w ogóle energii ani chęci do niczego, jakiś taki dół mnie dopadł i tak się za mną ciągnie od jakiegoś czasu
Dopiero kilka dni temu otrzymałam i zaczynam czytać, pozytywna, lekka 😉
Lubię Agnieszkę Maciag, możesz zobaczyć najpierw jej blog czy ci będzie odpowiadał jej styl, ma tez dużo ciekawych przepisów i porad 🤗

Załączniki

• 0CD56FE4-20EB-449A-9951-B6B977BF2510.jpeg
    0CD56FE4-20EB-449A-9951-B6B977BF2510.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 57
Poradnik lub jakąś inną książkę z pozytywnym przesłaniem, po której można poczuć się lepiej :)
Ja zaczynam czytać właśnie taką... Koleżanka z pracy mi pożyczyła i powiedziała, że spoko ale, że dupy nie urywa. Ona uwielbia thrillery można dlatego😉
Dam znać jak przeczytam czy poprawiła mi nastrój 😄
15801546924437953941577942894734.jpg
15801546924437953941577942894734.jpg

reklama
Do góry