reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oskaa - dziekuje. Jutro wieczorem dam znac co lekarz mowi - och! tak bym chciala zeby powiedzial mi juz jutro kiedy punkcja itp.
milego wieczoru Wam zycze i przypomnialo mi sie ladne wyrazenie angielskie : good things come to those who wait!

Lawendowy_sen – ta filiżanka z ziarenkami kawy dziś rano wywołała we mnie reakcję narkomana na głodzie – kobieto, miej litość jeszcze przez jakiś czas :D Inka jest ok, ale daleko jej do walorów smakowych pysznej aromatycznej kawy.........:rofl2:
Anna – gratuluję i trzymam mocno kciuki, żeby się ślicznie zapłodniły :-)
Aduś – super link, dużo się dowiedziałam, dziękuję – jakbyś miała jeszcze jakieś to się polecam :-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE! :-)
Wanda – ja miałam podane 2-dniowe – 4-komórkowe, pytałam o blastocysty, ale jakoś pominęli tę kwestię milczeniem. Czy możesz się jutro jakoś delikatnie dowiedzieć, dlaczego u nas nie ma żadnych weryfikacji jak u Adusi?
Miliaa – gratuluję! Dbaj o siebie i dzidzię :-)

Ja już nie czuję prawie nic, tylko jeszcze niewielkie ciągnienie brzucha i to nie stale, miałam w sobie duże pokłady niewykorzystanej energii przez to ostatnie ciągłe spanie, wobec tego stwierdziłam, że trzeba wrócić do rzeczywistości, zajęłam się pracą, co mi wyszło na dobre - w przyszłym tygodniu nawet chyba zrobię sobie wycieczkę do Elbląga :) Na badania dziś nie zdążyłam, bo koło mnie tylko do 10:30 można oddać materiał do badania, a nie mogłam się zebrać - więc pójdę jutro.

Ostatnia edycja:
Pingwinek, przepraszam, nie chciałam :-)
Znam Twój ból, bo ja na dwa miesiące przed transferem przestałam pić kawę.
Odstawiłam ją z dnia na dzień i też było ciężko Bezkofeinowa i Inka, to nie to samo, niestety.
A moja kawusia jest taka mmmmm, pyszota. Piję ją już od kliku lat. Jak ktoś lubi na ostro, to polecam moją kawę chilli czekoladę.

reklama
A bez kawy wyglądam tak:-)

68423_sowa_papcie_kawa.jpg

Do góry