@nadziejamooja;)
Fanka BB :)
@fredka84 przecie jakbym siebie widziałaNadziejko, jak będziemy tak żreć to skończymy tak[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@fredka84 przecie jakbym siebie widziałaNadziejko, jak będziemy tak żreć to skończymy tak[emoji23]
Super!!!!!Właśnie wchodzilam by napisać to dla przypomnienia w 8dpt bylo 58
10dpt 92
Dzis w 12 196.5.. Jak to widzicie?
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja
Ja jak widzialyscie na zdjeciu tylek dosc wypukly a ja wolala bym cyckiMi się zawsze marzył duży tyłek a tu nawet tycie nie pomaga[emoji23] cycki też mogłyby być większe chociaż tu nie mam wielkich wymagań, porządne B by mnie ucieszyło[emoji23]
Tez bym poszła potańczyć jakieś disco polo ale tez bym chciała w namiocieJa ide 06.06 już szukam namiotu
Też lubię ten filmNo wlasnie ja mam takie deserowe talerzyki i chebak i miski i nie mam tylko kubkow i jeszcze calej masy rzeczy Maasakra przyjechal do babci wnuczek od kochanej bratowej na ferie. Siedza u mnie i ucza sie czytac. Jasiek z jezykow i matematyki same piatki a czytac nie chce. Widzialyscie te lektury? Jakies skarpety? Łukasz wyszukal film ktory uwielbiam. Niestety pasuje do mojego charkteru czyli glupkowato glupi. No glupszego filmu nie widzialam a jak tylko go widze to usmieje sie jak malo kto. Nazywa sie RRRRRRR z Geradr Depardieu.,,,
Tak sytuacja przy dwoch zarodkach bardzo inna. Jak jeden zarodek ucieka to obniza bete. MOCNEMi się wydaje że chwilowo niższy przyrost to dlatego że drugi zarodek zaniemogl.. Tak też u mnie było.. Pozatym pisałaś że miałaś takie skurcze to może właśnie dlatego.. myślę że ten jeden jest tam w środku bezpieczny..
Suuuper, cieszę się bardzoWłaśnie wchodzilam by napisać to dla przypomnienia w 8dpt bylo 58
10dpt 92
Dzis w 12 196.5.. Jak to widzicie?
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja
Ups a to doradziłamPrzy IO wrecz zabronione suszone owoce. Maja bardzo duzo cukru. Świeże owoce połączyć z jogurtem naturalnym i orzechami i będzie git
Ale słodziak i ciocia tez laskaJa wracam od cioci. Kotkow namizialam. Maz na mnie krzyczał w samochodzie,ze nie miałam toxo A te koty wszystkie tule A ona na pół podworkowe.. ehh. A ja taka kociara. Wezme zastrzyki i jadę odwiedzic siostrzeńca. Patrzcie jaki to piekny kotelekZobacz załącznik 1072881
Ufff to jednak dobrze coś tam mi świtałoTrzeba wybierać wersje naturalne i niesłodzone. Są droższe ale dostępne.