Super!!!!Właśnie wchodzilam by napisać to dla przypomnienia w 8dpt bylo 58
10dpt 92
Dzis w 12 196.5.. Jak to widzicie?
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja
reklama
Tysiek777
Fanka BB :)
Mam podobny problem./ jestem po hormonalnym zastrzyku na zatrzymanie cyklu w celu uśpienia endometriozy/ .. ma on działanie 3 miesięczne i już 2 miesiące za mną .. i cały czas się waham przed kuracja dhea ..
Ja przez ponad rok, z zalecenia lekarza brałam i visanne na endometriozę i DHEA.Mam podobny problem./ jestem po hormonalnym zastrzyku na zatrzymanie cyklu w celu uśpienia endometriozy/ .. ma on działanie 3 miesięczne i już 2 miesiące za mną .. i cały czas się waham przed kuracja dhea ..
Artemida90
A u mnie taka sytuacja - ktoś mnie znowu pilnuje pod kocykiem - a grzeje ze normalnie w gaciach się gotuje [emoji76][emoji77]
Bym tak złapała ten pyszczek i wycałowała . Niech grzeje, ona wie co robi, bo ma radarki wąski i wyczuwa szybciejA u mnie taka sytuacja - ktoś mnie znowu pilnuje pod kocykiem - a grzeje ze normalnie w gaciach się gotuje [emoji76][emoji77]
Zobacz załącznik 1072931
Ruda08
Pójdziesz, pójdziesz brzuszek zaraz będzie to i wesele się znajdzieTez bym poszła potańczyć jakieś disco polo ale tez bym chciała w namiocie
Czarna1985
O wow super. A ty skad jestes kochana?Ja jeżdżę do Bolesławca polować na ceramikę [emoji3]
Czarna1985
Nic na siłę kochana. Jak nie masz ochoty to nic na siłęA ja nie mam w ogóle ochoty. Niby chciałam podpędzić to endometrium ale odrzuca mnie totalnie.
Jak to nie idzie?!? To jest piękne [emoji7] Ja tam w Ciebie wierzę i ty też masz wierzyć a nie się już załamywać [emoji8]Piękne te kotelki i piesiunie macie. ... .. ja co raz bardziej trace wiarę w to że zatrybi tym razem. ... coraz częściej boli . ...nawet haftowania mi nie idzie
reklama
A jaka dawkę dhea ?Ja przez ponad rok, z zalecenia lekarza brałam i visanne na endometriozę i DHEA.
Podziel się: