reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piękne te kotelki i piesiunie macie. ..:). .. ja co raz bardziej trace wiarę w to że zatrybi tym razem. ... coraz częściej boli :(. ...nawet haftowania mi nie idzie
No ale jak nie idzie jak idzie?
Wiesz co, ja to sama nie wiem czy dobrze,ze boli, czy dobrze jak nie boli... dziś czesto mnie brzuch pobolewal. W sensie dzis inaczej niz wczoraj, jakby caly dół. Ale boję się myśleć. A jak zapytalam meza jakie ma przeczucia to powiedzial "nie wiem".. ja na taki swój rozum mysle,ze jak coś tam czuć to znaczy,ze cos się dzieje... kuzwa. Już sama nie wiem.

Właśnie wchodzilam by napisać:) to dla przypomnienia w 8dpt bylo 58
10dpt 92
Dzis w 12 196.5.. Jak to widzicie?
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja:)
Super gratulacje 😍😍😍

Dziewczyny pomocy! Wcześniej miałam Gonal w penie, ale teraz ze względu na pozostałą ilość dawki doktor przepisał taki pojedynczy i nie potrafię zdjąć tego zabezpieczenia [emoji24] Boję się, że strzykawka pęknie jak mocniej szarpnę albo docisnę. W ulotce brak info o odbezpieczaniu. Pomóżcie proszę [emoji120][emoji120][emoji120]
IMG_20200126_202400098_HDR.jpeg

Tamten przyrost nie był zły. Już wolałam być cicho bo moje przyrosty to dopiero były marne hehe. Np. 7 dpt - 15, 9 dpt - 24, 11 dpt - 58 potem już poszło. Miałam blastke. Jednak aż tak niskie i początkowo nieprawidłowe trafiają się rzadko, dlatego wolałam już nic nie pisać.
Wszystko wydaje się ok. Teraz kciuki za dalsze przyrosty:)
Kochana trzeba bylo przypomniec i o swojej historii bo widzisz te takie "trudne bety" ze szczesliwym zakonczeniem uspokajaja:) najwazniejsze ze pozniej ruszylo ale żeby dotrwac do tego pozniej to trzeba miec psyche mocną. Ja jestem panikara straszna:( Motylku a estradiol badalas?pamietasz wartosci?

reklama
A ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Będzie dobrze !❤️Czekam tylko na dobra wiadomość !✊🏻Ja za kilka dni idę do kliniki i działamy..💪

Do góry