reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O, mi też się marzy ceramika z Bolesławca [emoji4]Najbardziej lubię takie classic biało granatowe wzory[emoji4]
Mają piękny ciemny granat z rzadkimi drobnymi białymi kropkami. Prosty, minimalistyczny, elegancki jak kto woli chociaż nie muszę mieć takich rzeczy ale ten design akurat wpisuje się w nurt. No i marzy mi się pełen komplet z tego wzoru[emoji4]

A nie za dużo chcesz zrzucić? Wysoka jesteś a poza tym duże pupy są sexy i na czasie, też mam sporą i mąż zawsze mi to powtarza, więc w końcu mu uwierzyłam i zaczęłam lubić swój tyłek.
Mi się zawsze marzył duży tyłek a tu nawet tycie nie pomaga[emoji23] cycki też mogłyby być większe chociaż tu nie mam wielkich wymagań, porządne B by mnie ucieszyło[emoji23]

Masz już wynik?
Właśnie wchodzilam by napisać:) to dla przypomnienia w 8dpt bylo 58
10dpt 92
Dzis w 12 196.5.. Jak to widzicie?
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja:)

10dpt 92
Przyrost juz w porzadku....dziekuje za kciukasyy i dobre mysli i uspokajanie mnie i trzezwe myslenie. @ilmenau dziekuje ze napisałaś o swojej sytuacji dzieki ktorej miałam iskierke nadzieji ze moze i u mnie byla podobna sytuacja:)

Jest super [emoji322][emoji322][emoji323][emoji177]

10dpt 92
Mi się wydaje że chwilowo niższy przyrost to dlatego że drugi zarodek zaniemogl.. Tak też u mnie było.. Pozatym pisałaś że miałaś takie skurcze to może właśnie dlatego.. myślę że ten jeden jest tam w środku bezpieczny..

reklama
10dpt 92
Tamten przyrost nie był zły. Już wolałam być cicho bo moje przyrosty to dopiero były marne hehe. Np. 7 dpt - 15, 9 dpt - 24, 11 dpt - 58 potem już poszło. Miałam blastke. Jednak aż tak niskie i początkowo nieprawidłowe trafiają się rzadko, dlatego wolałam już nic nie pisać.
Wszystko wydaje się ok. Teraz kciuki za dalsze przyrosty:)

Do góry