reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aneczka ja brałam przed antykami i w czasie antyków(2miesiace),lekarz też nie widzi przeciwwskazań skoro tak zaleca. Bierz śmiało i nie martwiuniaj sie:)

Czym starsza tym więcej obaw mam. Moja gin na wizycie tez wiedziała ze antyki będę brać jak z nią rozmawiałam o dhea wiec nic nie mówiła ze nie można łączyć . Dobra od jutra zaczynam

reklama
No wlasnie ja mam takie deserowe talerzyki i chebak i miski i nie mam tylko kubkow i jeszcze calej masy rzeczy ;)Maasakra przyjechal do babci wnuczek od kochanej bratowej na ferie. Siedza u mnie i ucza sie czytac. Jasiek z jezykow i matematyki same piatki a czytac nie chce. Widzialyscie te lektury? Jakies skarpety? Łukasz wyszukal film ktory uwielbiam. Niestety pasuje do mojego charkteru czyli glupkowato glupi. No glupszego filmu nie widzialam a jak tylko go widze to usmieje sie jak malo kto. Nazywa sie RRRRRRR z Geradr Depardieu.,,,
Rrrrrr oglądałam pare razy 😂 to jest tak głupie, że aż śmieszne 😎 ..”zaraz będzie ciemno..”

A nie za dużo chcesz zrzucić? Wysoka jesteś a poza tym duże pupy są sexy i na czasie, też mam sporą i mąż zawsze mi to powtarza, więc w końcu mu uwierzyłam i zaczęłam lubić swój tyłek.
@fredka84 Kochana, ja to wszystko rozumiem, że krągłości są sexi ale moja dupa wymsknęła mi się spod kontroli i zaczyna żyć swoim życiem...... mam wrażenie, że cokolwiek bym w siebie nie wrzuciła to i tak idzie wszystko w 🍑🙈 Nie mieszczę się w żadne swoje jeansy, każde zatrzymują się w jednym miejscu i muszę upychać 🍑🤣🤣 a żeby tak łaskawie chciało się podzielić hmmmm.... może trochę w biust żeby trochę proporcjonalnie było, aaaa gdzie tam!!! wszystko idzie w 🍑🙉🙉🤷‍♀️🤷‍♀️

Inna osoba na twoim miejscu pewnie by schudla z 5 kg w tydzien a my mamy inaczej dlatego ja pomimo ze wiem ze chleb trzeba jesc to zupelnie go wyzbylam sie w diecie. Do transferu, pozniej pewnie do bety, pozniej pewnie do porodu ale pozniej to zjem takiego wielkiego hamb ze uhuhuhu no chyba ze bede karmic ale cos wymysle ;)
Ja mam postanowienie, że od pozytywnej bety wracam do dawnej, czystej diety.[emoji3] a że powinnam tak zrobić bo wtedy funkcjonuję najlepiej to po prostu musi się udać!!![emoji23]

A jak wam mija popołudnie ja juz obiadek zrobiłam ogarnęłam trochę teraz zrobiłam inke i siedzę nad obrazkiem. .....
My stacjonujemy we wro. Poszliśmy na plac zabaw z młodą. Wyszurała się po trawie, kamieniach. Wlazła na przewalony statek! I wkurzała się że nie umie chodzić po linkach od siatki[emoji23] huśtawka be, zjeżdżalnia w miarę. Ja zmarzłam i muszę się rozgrzać jakąś pyszną kawą[emoji4]

Też bym tak chciała nie wiedzieć [emoji12]. U mnie cały czas jest kontrola, bo strasznie lubię jeść. Mam 165 cm i ważę 60-62 i pasuje mi ta waga. Jak brałam ślub to ważyłam 48kg i tylko pasiaka mi brakowało. Teraz jest ok i już to kiedyś pisałam, że ćwiczę żeby więcej żreć [emoji23]
Popieram taktykę. Ćwiczyć żeby zjeść! Ja coś zawsze szamnę przed treningiem [emoji39]

reklama
@fredka84 Kochana, ja to wszystko rozumiem, że krągłości są sexi ale moja dupa wymsknęła mi się spod kontroli i zaczyna żyć swoim życiem...... mam wrażenie, że cokolwiek bym w siebie nie wrzuciła to i tak idzie wszystko w [emoji527][emoji85] Nie mieszczę się w żadne swoje jeansy, każde zatrzymują się w jednym miejscu i muszę upychać [emoji527][emoji1787][emoji1787] a żeby tak łaskawie chciało się podzielić hmmmm.... może trochę w biust żeby trochę proporcjonalnie było, aaaa gdzie tam!!! wszystko idzie w [emoji527][emoji86][emoji86][emoji2368][emoji2368]
Nadziejko, jak będziemy tak żreć to skończymy tak[emoji23]

Do góry