Ruda08
Fanka BB :)
Czytałam w internetachhh i nie wiem właśnie co myślec. Bo dlaczego niby nie ?A nie? Ja uwielbiam, ale coś słyszałaś ze nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam w internetachhh i nie wiem właśnie co myślec. Bo dlaczego niby nie ?A nie? Ja uwielbiam, ale coś słyszałaś ze nie?
Też czasami się zdarzaA mialas spac z biała chusteczką
Ja ide 06.06 już szukam namiotuOj tam, będzie może i to i to
A tak serio nie lubisz wesel? ja tam bym potańcowala
Ja przy takim wzroscie wazylam przed ta ciaza 65-66kg i Twoja waga byla moim nieosiagalnym marzeniem. W pierwszej ciazy skonczylam na 81kg i mam wielka nadzieje, ze to sie nie powtorzy teraz [emoji85]Też bym tak chciała nie wiedzieć [emoji12]. U mnie cały czas jest kontrola, bo strasznie lubię jeść. Mam 165 cm i ważę 60-62 i pasuje mi ta waga. Jak brałam ślub to ważyłam 48kg i tylko pasiaka mi brakowało. Teraz jest ok i już to kiedyś pisałam, że ćwiczę żeby więcej żreć [emoji23]
Przy IO wrecz zabronione suszone owoce. Maja bardzo duzo cukru. Świeże owoce połączyć z jogurtem naturalnym i orzechami i będzie gitSpróbuj na początek zastąpić „puste”słodycze suszonymi owocami, tez słodkie, ale przy okazji odżywcze, małymi kroczkami, do przodu [emoji854]. A chwile słabości... to kto ich nie ma [emoji2958][emoji2960], byle nie za często [emoji847]
Ciemny i basmatiRyż nie, chyba ze czarny. To potancujesz za niedługo [emoji1323][emoji1323][emoji1323]
Nie też dlugo bolał. Obserwuj czy brzuch nie puchnie.Hej dziewczyny w piątek miałam punkcje. I od tego czasu bolą mnie jajniki jest to normalne żeby tyle czasu mnie bolały czy powinnam udać się z Tym do lekarza ??
Ja wracam od cioci. Kotkow namizialam. Maz na mnie krzyczał w samochodzie,ze nie miałam toxo A te koty wszystkie tule A ona na pół podworkowe.. ehh. A ja taka kociara. Wezme zastrzyki i jadę odwiedzic siostrzeńca. Patrzcie jaki to piekny kotelekA jak wam mija popołudnie ja juz obiadek zrobiłam ogarnęłam trochę teraz zrobiłam inke i siedzę nad obrazkiem. .....
O, mi też się marzy ceramika z Bolesławca Najbardziej lubię takie classic biało granatowe wzoryO jejeku @Tasza tyle razy sie wybieralismy do Bolesławca bo kolekcjonuje ceramike.
Coś sobie uszyjesz pięknegoJa ide 06.06 [emoji322][emoji323] już szukam namiotu [emoji23]