reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też bym tak chciała nie wiedzieć [emoji12]. U mnie cały czas jest kontrola, bo strasznie lubię jeść. Mam 165 cm i ważę 60-62 i pasuje mi ta waga. Jak brałam ślub to ważyłam 48kg i tylko pasiaka mi brakowało. Teraz jest ok i już to kiedyś pisałam, że ćwiczę żeby więcej żreć [emoji23]
Ja przy takim wzroscie wazylam przed ta ciaza 65-66kg i Twoja waga byla moim nieosiagalnym marzeniem. W pierwszej ciazy skonczylam na 81kg i mam wielka nadzieje, ze to sie nie powtorzy teraz [emoji85]

Spróbuj na początek zastąpić „puste”słodycze suszonymi owocami, tez słodkie, ale przy okazji odżywcze, małymi kroczkami, do przodu [emoji854]. A chwile słabości... to kto ich nie ma [emoji2958][emoji2960], byle nie za często [emoji847]
Przy IO wrecz zabronione suszone owoce. Maja bardzo duzo cukru. Świeże owoce połączyć z jogurtem naturalnym i orzechami i będzie git;)

A jak wam mija popołudnie ja juz obiadek zrobiłam ogarnęłam trochę teraz zrobiłam inke i siedzę nad obrazkiem. .....
Ja wracam od cioci. Kotkow namizialam. Maz na mnie krzyczał w samochodzie,ze nie miałam toxo A te koty wszystkie tule A ona na pół podworkowe.. ehh. A ja taka kociara. Wezme zastrzyki i jadę odwiedzic siostrzeńca. Patrzcie jaki to piekny kotelek;)
IMG_20200125_214549_940.jpeg

reklama
Do góry