bazylia128
Fanka BB :)
A mialas spac z biała chusteczkąA ja mam na to sposób bo śpię nagooo i podkładam sobie pod dupkę koszulkę i jak coś to leci tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mialas spac z biała chusteczkąA ja mam na to sposób bo śpię nagooo i podkładam sobie pod dupkę koszulkę i jak coś to leci tam
No i spoko. Bardzo ładnie. Tylko przy IO jest ciezko zgubic nawet pol kgJemy tylko chleb z samych ziaren, makaron jak już to z ciemnej wieloziarnistej maki. Rybki kochamy razem z mężem a ze mamy w sobotę ryneczek ze świeżymi owocami morza to czasem wpadam i kupuje coś fajnego. Kochamy oboje sushi (ja na razie muszę zrezygnować) wiec u nas ryby to nie problem. Kochamy warzywka gotowane na parze. Wiec to nie jest tak ze jemy całkowicie zle. Poprostu jak robię jakieś danie to dodaje składniki bardziej dozwolone. Wdrożyłam więcej przypraw i ziół, głównie takie małe kroki. Ja słodkie głównie jadam jak mnie chandra chwyci.
Inna osoba na twoim miejscu pewnie by schudla z 5 kg w tydzien a my mamy inaczej dlatego ja pomimo ze wiem ze chleb trzeba jesc to zupelnie go wyzbylam sie w diecie. Do transferu, pozniej pewnie do bety, pozniej pewnie do porodu ale pozniej to zjem takiego wielkiego hamb ze uhuhuhu no chyba ze bede karmic ale cos wymysleNo i spoko. Bardzo ładnie. Tylko przy IO jest ciezko zgubic nawet pol kg
Oj tam, będzie może i to i toNie chce. Chce byc w ciazy i miec pretekst
To jest normalne, mnie jeszcze długo po bolały.Hej dziewczyny w piątek miałam punkcje. I od tego czasu bolą mnie jajniki jest to normalne żeby tyle czasu mnie bolały czy powinnam udać się z Tym do lekarza ??
Gorąca woda z solą do miski i wymocz nogi. ...najlepiej na noc i pod kolderkeCześć dziewczyny. Ja wczoraj byłam na wizycie celem obserwacji czy można zrobić kriotransfer na moim naturalnym cyklu. Było trochę wątpliwości czy owulacja była ale progesteron 4.6 więc ostatecznie wiadomo że była. Mam transfer zaplanowany na czwartek. Ale niestety od wczoraj katar[emoji25]. Denerwuje się trochę żeby się do terminu wykurowac póki co imbir miód cytryna. A może macie jakieś magiczne błyskawiczne sposoby na przeziębienie?
@Artemida90 a jak dzis test?
Nie mam pojęcia jak z bólem po punkcie bo jestem jeszcze przed. Ale mam do ciebie pytanie. Pisałaś ostatnio ze mocno się przeziębiłaś przed punkcją. Czy zgłaszałaś to anestezjologowi przed znieczuleniem ?Hej dziewczyny w piątek miałam punkcje. I od tego czasu bolą mnie jajniki jest to normalne żeby tyle czasu mnie bolały czy powinnam udać się z Tym do lekarza ??