reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jakos nie mam przekonania do inki. Co to daje tam nie ma kofeiny to po co ja pic. Tak samo nie roozumiem piwa bezalkoholowego albo czegos light. Tam zazyczaj sam cukier. Wole sie napaic samej wody z gazem ;)
Serio chcesz wiedzieć co mi daje wypicie inki z mlekiem???
Stolca;) a,ze nie zawsze mi to latwo idzie taka inka od czasu do czasu i goooo;)
Przepraszam za bezposredniosc;)
P.s tak, jak sie pilnuje z jedzeniem to problemu nie ma, jak sobie pozwolę na słodkie to się pojawia. [emoji85][emoji85]

reklama
Mam dziś kolejny kiepski dzień.. Straszny dół. Obejrzałam 'Listy do M' i myślę tylko o minionych świętach które już zawsze będą mi się kojarzyć że stracona ciążą.
Prawda jest że cierpienie sprzyja twórczości... Zagralam dziś ten utwór na pianinie chyba już z 50 razy i nie mogę pohamowac lez, oczy aż mi pachną... jeszcze tylko głos mieć i mogę dac patetyczny koncert :confused2:
Kochana tak mi przykro ze cie to spotkalo. Ale nie trać nadzeji . Juz raz spotkal cie ten piekny cud i bedzie na pewno kolejny. Tylki się nie poddawaj . Juz wiesz ze docent bardzo dobrze cie zdiagnozowal wiec musi sie teraz udac✊trzymaj sie kochana 😘

Mój też nie kupuje wszystkiego[emoji23]że niby nie umie znaleźć[emoji23][emoji23][emoji23]On nawet w lodówce nie umie znaleźć parówek[emoji3]Taki typ[emoji854]
Mój zawsze mowi,ze ja dziwnie chodze miedzy półkami.. I potem przy kasie podwójne produkty... No ale narzekać nie moge, zawsze kupi to co trzeba. Monotematycznie u nas po prostu

Mam dziś kolejny kiepski dzień.. Straszny dół. Obejrzałam 'Listy do M' i myślę tylko o minionych świętach które już zawsze będą mi się kojarzyć że stracona ciążą.
Prawda jest że cierpienie sprzyja twórczości... Zagralam dziś ten utwór na pianinie chyba już z 50 razy i nie mogę pohamowac lez, oczy aż mi pachną... jeszcze tylko głos mieć i mogę dac patetyczny koncert :confused2:
Jakie to piękne i wzruszające... 😪
Może to pianino i muzyka to faktycznie terapia dla Ciebie. Niech Ci pomoże znaleźć ukojenie...
Ja trochę śpiewam, tak amatorsko, głównie przy ogniskach i karaoke na imprezach... Mam dość niski głos, kiedyś w chórze byłam altem

A to super. Ja ostatni rok to latam po calej Polsce . Ja jestem z Boleslawca ,brat mieszka kolo Konina. Moich przyjaciół mam z Torunia i Bydgoszczy a klinike w której sie lecze mam w Gdyni . Doc. Pasnik Łódź i moj endokrynolog Katowice. Masakra[emoji23][emoji23][emoji23] wiec wpraszam sie teraz do Wielunia[emoji23][emoji23][emoji23]
Światowa dziewczyna jesteś;)

Caly czas mi sie wydawalo ze ty najsilniejsza z nas wszystkich. Ale to ze o tym glosno piszesz znaczy ze tego potrzebujesz. Obiecuje ze to kiedys przejdzie. Wiedzialam ze nie odpuscisz w temacie. A jak sie czujesz fizycznie? musisz dac sobie troche czasu i tak wiem ze to banalne ale prawdziwe. Damy rade prawda? ;)

O zesz ty zupelnie nie moje okolice. Ale ddc Pasnik jak najbardziej a i oprowadze po katowicach, Łodzi, Czestochowie i Wrocławiu. Jesli tylko bedziesz miala okazje a nawet okazje bez okazji to zapraszam. NA NOCLEG ALBO NOCLEGI ;) Nie musisz miec nawet okazji. Co prawda do Łodzi mam 100 km ale ekspresowa to nie cala 1 drogi.
Bardzo dziekuje. Kochana jestes. Uwazaj bo jeszcze skorzystam 😂
Ale ja mam nadzieję ze niedlugo zjedziemy do Polski. Tesknie bardzo . Mam dosyc tej Angli. Ale czeka nas brexit i nie wiem co bedzie. Dajemy sobie czas do konca roku i podejmiemy decyzję. Mamy tu dom na kredyt i trochę mamy obawy ze po brexicie cenu domow pojda w dol i stracimy pieniążki. Czas pokaze ale jedno wiem ze wracamy . Tylko niewiem kiedy😁

Przytulam Cię BaaardzO, bardzooo mocno [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Jakie to piękne i wzruszające... 😪
Może to pianino i muzyka to faktycznie terapia dla Ciebie. Niech Ci pomoże znaleźć ukojenie...
Ja trochę śpiewam, tak amatorsko, głównie przy ogniskach i karaoke na imprezach... Mam dość niski głos, kiedyś w chórze byłam altem
Jeszcze kilka zdolowanych utworow dorzuce w przyszłym tygodniu to zacznę grać na pogrzebach i stypach !!! Może zamiast wracać do banków to się zajmę tym zawodowo bo patos mi ostatnio pasuje !!! Dół i czarny humor na zamówienie :laugh2:
Ty dorzuć się że swoim basowym głosem to będzie dobry żałobny koncert :D

Do góry