Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najbardziej mi sie cebula podobaMój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
6kg cebuli dobry agent z tego twojego mezaMój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
Mawiają, ze dobra kawa nie jest złaChce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
Na zdrowko. Nie pilam takiego Chcialabym kiedys z Tobą sie napić cokolwiek Moze nam sie uda jednak zrobic kiedys spotkanie Ja tak namietnie zapraszam ale nawet @fredka84 nie chce Dajmy jej dzisiaj spokoj bo ona na jakims przyjeciuZobacz załącznik 1072600 Bardzo dobre . Uwielbiam je
W ciąży możesz pić kawę jedną dziennie, a może nawet dwie słabszeChce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
Trzymaj się dzielnie szybko zleci...A ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Jasne kochana . Ja bardzo chetna na spotkanie. Skad jestes dokladnie z Polski?Na zdrowko. Nie pilam takiego Chcialabym kiedys z Tobą sie napić cokolwiek Moze nam sie uda jednak zrobic kiedys spotkanie Ja tak namietnie zapraszam ale nawet @fredka84 nie chce Dajmy jej dzisiaj spokoj bo ona na jakims przyjeciu
Jakos nie mam przekonania do inki. Co to daje tam nie ma kofeiny to po co ja pic. Tak samo nie roozumiem piwa bezalkoholowego albo czegos light. Tam zazyczaj sam cukier. Wole sie napaic samej wody z gazemMawiają, ze dobra kawa nie jest zła
Ja nie wiem, bo jak pije to tylko inke z mlekiem [emoji85][emoji85] ale jak bym miala ekspres to takie latte... mhm