reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jakie winko pijasz? Moze sobie zapodam za jakis czas na endo.
20200125_191413.jpg Bardzo dobre . Uwielbiam je😁😁😁

reklama
Mój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 najbardziej mi sie cebula podoba :D:D:D:D:D:D

Mój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
😂😂😂😂6kg cebuli 😂😂😂 dobry agent z tego twojego meza😂😂😂

Chce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami ;) JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
Mawiają, ze dobra kawa nie jest zła ;)
Ja nie wiem, bo jak pije to tylko inke z mlekiem [emoji85][emoji85] ale jak bym miala ekspres to takie latte... mhm

Chce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami ;) JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
W ciąży możesz pić kawę 😊jedną dziennie, a może nawet dwie słabsze 😊

A ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Trzymaj się dzielnie ;) szybko zleci...
Hehe, wiem, łatwo mi sie mowi a sama już mam magiel w głowie..

A ciasto to
Składniki suche
2 szkl mąki
Opakowanie przyprawy do piernika
1 łyżeczka sody oczyszczanej
1 łyżeczka proszku do pieczenia

Składniki mokre
4 jajka
3/4 szklanki oleju
1 szkl. cukru ja daje połowę
1 szkl starej na grubych oczkach dyni daje trochę więcej
Suche mieszamy oddzielnie mokre oddzielnie potem szybko łączymy i namała blaszkę taka 20 na 25 cm wyłożona papierem pieczemy w 180 stopniach przez 50 60 minut można jeszcze dopac bakalie orzechy

reklama
Mawiają, ze dobra kawa nie jest zła ;)
Ja nie wiem, bo jak pije to tylko inke z mlekiem [emoji85][emoji85] ale jak bym miala ekspres to takie latte... mhm
Jakos nie mam przekonania do inki. Co to daje tam nie ma kofeiny to po co ja pic. Tak samo nie roozumiem piwa bezalkoholowego albo czegos light. Tam zazyczaj sam cukier. Wole sie napaic samej wody z gazem ;)

Do góry