reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Bardzo dziekuje. Kochana jestes. Uwazaj bo jeszcze skorzystam 😂
Ale ja mam nadzieję ze niedlugo zjedziemy do Polski. Tesknie bardzo . Mam dosyc tej Angli. Ale czeka nas brexit i nie wiem co bedzie. Dajemy sobie czas do konca roku i podejmiemy decyzję. Mamy tu dom na kredyt i trochę mamy obawy ze po brexicie cenu domow pojda w dol i stracimy pieniążki. Czas pokaze ale jedno wiem ze wracamy . Tylko niewiem kiedy😁
Chcialabym zebysmy byly w ciazy i mamy wolne i jezdzimy po Polsce ja ci pokaze centrum chociaz tu nie za wiele ;) No chyba ze nie widzialas Jasnej Gory, Kopalni w na muraiackiej czy dc u Pasnika :D Ja chcialabym do Gdyni. BARRRDZOOOO. Zawsze od malego musialabym albo mialam okazje w Jastarni, znam tam wszystkie zakamarki...

reklama
Caly czas mi sie wydawalo ze ty najsilniejsza z nas wszystkich. Ale to ze o tym glosno piszesz znaczy ze tego potrzebujesz. Obiecuje ze to kiedys przejdzie. Wiedzialam ze nie odpuscisz w temacie. A jak sie czujesz fizycznie? musisz dac sobie troche czasu i tak wiem ze to banalne ale prawdziwe. Damy rade prawda? ;)
Wiesz moja mama ma mnie zawsze za twardziela ale to chyba maska jakaś.. emocje ciężko mi opanować
Wiesz fizycznie jakoś gorzej bo dziś doszły jakieś dziwne bóle brzucha, jak się nabawie zapalenia to już żadnej bety nie zobaczę :szok:
Mam nadzieję że jak mój lekarz wróci z ferii to coś wymyśli.. Nie wiem jak się mam teleportowac żeby kilka zarodków wyprodukować..dzięki temu zu tu mieszkam to mnie wogole stać na to in vitro ale jak mam to na odległość ogarnąć to nie wiem za bardzo..

Jeszcze kilka zdolowanych utworow dorzuce w przyszłym tygodniu to zacznę grać na pogrzebach i stypach !!! Może zamiast wracać do banków to się zajmę tym zawodowo bo patos mi ostatnio pasuje !!! Dół i czarny humor na zamówienie :laugh2:
Ty dorzuć się że swoim basowym głosem to będzie dobry żałobny koncert :D
Tak dorzuc jeszzce anulki @Netiaskitchen marchewki, Twoj nastroj i jestesmy marne ;)

Wiesz moja mama ma mnie zawsze za twardziela ale to chyba maska jakaś.. emocje ciężko mi opanować
Wiesz fizycznie jakoś gorzej bo dziś doszły jakieś dziwne bóle brzucha, jak się nabawie zapalenia to już żadnej bety nie zobaczę :szok:
Mam nadzieję że jak mój lekarz wróci z ferii to coś wymyśli.. Nie wiem jak się mam teleportowac żeby kilka zarodków wyprodukować..dzięki temu zu tu mieszkam to mnie wogole stać na to in vitro ale jak mam to na odległość ogarnąć to nie wiem za bardzo..
No cos poradzimy ;) Tylko zebys juz nie chorowala ;)

Chcialabym zebysmy byly w ciazy i mamy wolne i jezdzimy po Polsce ja ci pokaze centrum chociaz tu nie za wiele ;) No chyba ze nie widzialas Jasnej Gory, Kopalni w na muraiackiej czy dc u Pasnika :D Ja chcialabym do Gdyni. BARRRDZOOOO. Zawsze od malego musialabym albo mialam okazje w Jastarni, znam tam wszystkie zakamarki...
Powiem Ci szczerze ze nie bylam nigdy na Jasnej Gorze i chętnie zobacze ale musowo musimy miec duze brzuszki😉
Gdynia i Gdansk piekne miasta. Teraz jak lece do Gdanska to juz sie czuje jak w domu😁 mamy juz stale mieszkanie ktore wynajmujemy ,blisko centrum i niedrogie. Sprawdzone wiec namiar tez moge dac jak ktoras z was by potrzebowala😉

Serio chcesz wiedzieć co mi daje wypicie inki z mlekiem???
Stolca;) a,ze nie zawsze mi to latwo idzie taka inka od czasu do czasu i goooo;)
Przepraszam za bezposredniosc;)
P.s tak, jak sie pilnuje z jedzeniem to problemu nie ma, jak sobie pozwolę na słodkie to się pojawia. [emoji85][emoji85]
To zamiast tego wypij rano siemie lniane ;)

Wiesz jeśli się źle oczyszcze po poronieniu to może powstać zapalenie w endometrium.. Ciekawe czy angole będą w stanie stwierdzić czy się dobrze oczyscilam..
Musisz byc czujna. Zupelnie nie znam waszej opieki medycznej. Nie wiem czego tam sie mozna spodziewac ale dziwnym wydaj sie byc faktem ze tak podchodza do zagrozenia conajmniej zdrowia.

Ja kiedyś, zaraz po ślubie rzuciłam w meza surowym kotletem schabowym! Już byl w panierce... on nie mógł w to uwierzyc.. Tak sie zaczelismy z tego śmiać, przypomniałaś mi [emoji1787][emoji23][emoji1787]
A co do objawów to chyba niemożliwe. Za szybko na cokolwiek.
Tak mi teraz przypomniałaś że ja w mojego rzuciłam kiedyś telefonem, nowym, oczywiście jego 😄 ale tak mnie wtedy wkurzył że się nie kontrolowałam 😄

reklama
Powiem Ci szczerze ze nie bylam nigdy na Jasnej Gorze i chętnie zobacze ale musowo musimy miec duze brzuszki😉
Gdynia i Gdansk piekne miasta. Teraz jak lece do Gdanska to juz sie czuje jak w domu😁 mamy juz stale mieszkanie ktore wynajmujemy ,blisko centrum i niedrogie. Sprawdzone wiec namiar tez moge dac jak ktoras z was by potrzebowala😉
Moj kuzyn wynajmuje w SKY POWER :) moze poza sezonem by mnie tam wpuscil ;) Ale jak tylko sytuacje sie nie pokomplikuje bo juz we wszystko uwierze to jade pozwiedzac Gdynie i Gdnask na jakims wolnym.

Do góry