reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakos nie mam przekonania do inki. Co to daje tam nie ma kofeiny to po co ja pic. Tak samo nie roozumiem piwa bezalkoholowego albo czegos light. Tam zazyczaj sam cukier. Wole sie napaic samej wody z gazem ;)
Ja powiem szczerze ze uwielbiam kawe i zazdroszczę wam ze mozecie pić. Kupuję teraz cappuccino bez kofeiny i naprawde daje rade. Nie czuje zadnej roznicy😉

Jakos nie mam przekonania do inki. Co to daje tam nie ma kofeiny to po co ja pic. Tak samo nie roozumiem piwa bezalkoholowego albo czegos light. Tam zazyczaj sam cukier. Wole sie napaic samej wody z gazem ;)
Dla mnie teraz inka i kawa to 2 różne napoje. Kiedyś traktowałam inke jako zamiennik kawy. Ale polubiłam jej smak i teraz piję często ale nie zamiast kawy. Tak jak kakao. 😊Dodatkowo. Kawę pije raz, czasem 2 razy dziennie. I mi wystarcza.

Wielun. Juz chyba wszyscy wiedzą ;) Centrum Polski :) Dokladniej pod Wieluniem bo mieszkamy w domu. Łukasza rodzice pobudowali swoj a jemu zostawili to nie odmowilismy 😂😂😂
A to super. Ja ostatni rok to latam po calej Polsce . Ja jestem z Boleslawca ,brat mieszka kolo Konina. Moich przyjaciół mam z Torunia i Bydgoszczy a klinike w której sie lecze mam w Gdyni . Doc. Pasnik Łódź i moj endokrynolog Katowice. Masakra😂😂😂 wiec wpraszam sie teraz do Wielunia😂😂😂

Mam dziś kolejny kiepski dzień.. Straszny dół. Obejrzałam 'Listy do M' i myślę tylko o minionych świętach które już zawsze będą mi się kojarzyć że stracona ciążą.
Prawda jest że cierpienie sprzyja twórczości... Zagralam dziś ten utwór na pianinie chyba już z 50 razy i nie mogę pohamowac lez, oczy aż mi pachną... jeszcze tylko głos mieć i mogę dac patetyczny koncert :confused2:

A to super. Ja ostatni rok to latam po calej Polsce . Ja jestem z Boleslawca ,brat mieszka kolo Konina. Moich przyjaciół mam z Torunia i Bydgoszczy a klinike w której sie lecze mam w Gdyni . Doc. Pasnik Łódź i moj endokrynolog Katowice. Masakra😂😂😂 wiec wpraszam sie teraz do Wielunia😂😂😂
O zesz ty zupelnie nie moje okolice. Ale ddc Pasnik jak najbardziej a i oprowadze po katowicach, Łodzi, Czestochowie i Wrocławiu. Jesli tylko bedziesz miala okazje a nawet okazje bez okazji to zapraszam. NA NOCLEG ALBO NOCLEGI ;) Nie musisz miec nawet okazji. Co prawda do Łodzi mam 100 km ale ekspresowa to nie cala 1 drogi.

reklama
Mój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
Dlatego ja mojego męża nie puszczam na zakupy 😂 ostatnio jak pojechał sam to kupił 10 lodów 😂 boooo taka paczka była 😎

Do góry