reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze kilka zdolowanych utworow dorzuce w przyszłym tygodniu to zacznę grać na pogrzebach i stypach !!! Może zamiast wracać do banków to się zajmę tym zawodowo bo patos mi ostatnio pasuje !!! Dół i czarny humor na zamówienie :laugh2:
Ty dorzuć się że swoim basowym głosem to będzie dobry żałobny koncert :D
Zamiast pogrzebów i styp proponuję sztywne i nadęte rodzinne imprezy. Przynajmniej będzie szansa tym naszym performancem rozładować napięcie i rozbawić kogokolwiek😀
Znaczy pewnie Twoja cześć instrumentalna będzie bez zarzutu, bardziej obawiałabym się o wokal😂

reklama
Tak mi teraz przypomniałaś że ja w mojego rzuciłam kiedyś telefonem, nowym, oczywiście jego 😄 ale tak mnie wtedy wkurzył że się nie kontrolowałam 😄
Jeju @Dakita30 ty to czytasz ????? Same furiatki u nas w tym je zdecydowanie chyba przoduje 😍 🤔 Tylko ja to zazwyczaj pokopie sciany, wyszoruje gary, pobiegam, nagadam pieknej pani w telewizji sniadaniowej :D

Tak mi teraz przypomniałaś że ja w mojego rzuciłam kiedyś telefonem, nowym, oczywiście jego [emoji1] ale tak mnie wtedy wkurzył że się nie kontrolowałam [emoji1]
Czasami się takie rzeczy przytrafiają... ze się rzuca tym co akurat ma się w łapce lub pod.. [emoji1787][emoji23] jak to miawial papież Franciszek? Rzucajcie sie lub bez się talerzami ale do spania chodzic juz w zgodzie ;)

Załączniki

• IMG_20200125_211910.jpg
    IMG_20200125_211910.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry