W sumie ja tez widze... myśle ze może jeszcze za wcześnie na test?Ja wszędzie widze te kreski..
reklama
Hahaha a to zawsze ogromy dylemat jakiej firmy . A przy okazji kupi mnóstwo ******* z których niewiadomo czy to pozniej jeść czy patrzećMoj tak samodzwoni pyta co chwile czy z tej firmy czy innej (co to za różnica )albo gdzie znajde jajkamasakra z tymi chlopami . Ciekawa jestem co oni by zrobili bez nas
Ja tez dzis rano mowie do meza nie mam siły sprzątać. On oczywiście ,, a po co masz sprzątać przecież jest czysto,, ja oczywiście ciekawe gdziechyba u mnie w szafie
Właśnie skonczylam sprzątać i zabieram się za jakas obiado-kolacje. Nie mam pomyslu żadnego
bazylia128
Fanka BB :)
Chce juz dzisiaj spac. Kiepski tez dzien. Chce juz rano wstac i pic kawe. @Tasza ty to tej kawy wypijasz jakimis hektolitrami JApije dwie ale jedna za drugą. Czasami dopijam trzecia. Ale robie slabą z ekspresu z mlekiem. Kawy tez nie odstawie. Staram sie pic dobrą. Oczywiście jakbym zaszla w ciaąże to wszystko odstawie...
Czarna1985
Dokładnie tak jest albo najlepsze jest jak mu napisze maka i dzwoni i pyta jaka bo jest tortowa, poznańska itdHahaha a to zawsze ogromy dylemat jakiej firmy . A przy okazji kupi mnóstwo ******* z których niewiadomo czy to pozniej jeść czy patrzeć
cikulinka
A ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Czarna1985
Bedzie dobrze . Trzymam kciukiA ja wam powiem ze strasznie na piła bym się grzanca tak strasznie mi się chce ale wiem nie wolno po transferze. .... kurcze jeszcze tylko jutro niedziela poniedziałek i wtorek zleca a potem w środę na bete hcg kurcze pieczone ......Zaczynam strach się
Ja wlasnie pije czerwone winko póki jeszcze moge
Podziel się przepisem na to ciasto, uwielbiam dynie w każdej postaci.No dziewczyny sobota to i ciasto dziś dyniowe z przyprawa piernikowa a do tego tez zupa dniowano i w nocy nad ranem znów miałam te bule okresowe znów się martwię chociaż wiem ze nie jestem w stanie nic zrobić
Ty robisz betę w środę o ile dobrze pamietam, ja w piątek.
I tym razem sobie obiecałam ze żyje normalnie, nie szukam objawów,bo to może wszystko oznaczać. Mam zamiar dzielnie wytrwać do piątku .
Nie martw się, bo nic to nie da
bazylia128
Jakie winko pijasz? Moze sobie zapodam za jakis czas na endo.Bedzie dobrze . Trzymam kciuki
Ja wlasnie pije czerwone winko póki jeszcze moge
cikulinka
Mój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalecDokładnie tak jest albo najlepsze jest jak mu napisze maka i dzwoni i pyta jaka bo jest tortowa, poznańska itd
reklama
Eh te chłopyMój jak dostanie listę to zazyczaj połowa nie kupiona a dlaczego? Bo nie napisałam mu po koleji po półkach tylko tak chaotycznie i zapomina o rzeczach a on nie będzie po całym sklepie ale wtedy kupuje nadprogramowe rzeczy typu 6 kg cebuli uwaga na nas dwoje gdzie nie bardzo jest gdzie to przechować albo 8 szt kaki bo akurat była promocja No poprostu czasem można oszalec
Ale wiesz, teraz tak mysle, ze Twój to jest mistrz promocji hihi
Ostatnia edycja:
Podziel się: