bazylia128
Fanka BB :)
Kurcze dlaczego to wszystko musi tak wygladacDopiero zobaczyłam [emoji22]. Nie wiem co Ci napisać [emoji22] Przykro mi [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze dlaczego to wszystko musi tak wygladacDopiero zobaczyłam [emoji22]. Nie wiem co Ci napisać [emoji22] Przykro mi [emoji22]
Coś tam sama powycierala, ale wiesz jak to po pijanemu... musialam w garażu dosprzatac bo maz by mnie ukatrupil...Jejjku coraz ciekawszych rzeczy sie o tobie dowiadujemy. Ja juz pisalam ze chceci to moze bym miala ale nie zdolnosci manualnych ani tez cierpliwosci. I sama sprzatalas po kolezance? Ja jakbym musiala to bym jeszcze tylko po niej poprawila Pisz mi szybciutko ile za aniolka w ogle jak to zalatwimy?
Bardzo mi przykro;(Beta 1.2
My bidulki to musimy sie na czekac. Nie martw sie kochana jeszcze sie doczekasz takiego slodkiego maluszka. Ja tez mysle ze dopiero w marcu zaczniemy cos działać .Ja juz sie dobrze czuje Chhe o tym zapomniec tylko wczoraj sie troche zdoolowalam ze musze czekac kolejny miesiac.
Najważniejsze to mówić! Niech się ten Anglik się polskiego nauczy to pogadacieZ tymi jezykami to u mnie to samo . Wszystko szybko zapominam . Wiem ze na moim stanowisku powinnam lepiej znać ten angieski. Ale moja szefowa mowi do mnie najważniejsze ze sobie ze wszystki radzisz. Tylko mnie wkurza jak jeden anglik patrzy na mnie jak by nie rozumial( dziwne bo moja psedo przyjaciółkę rozumie ,gdzie jej angielski jest naprawde marny ) dlatego wzielam sie za siebie zeby bardziej gramatycznie do niego mowic. Gotowac lubie nawet bardzo, tylko u mnie z tym czasem kiepsko tak naprawde to mam tylko w weekend czas na cokolwiek...
To dobrze !!!! Cos sie dzieje Ktory to dpt?I chyba idę pokonać nospe, bo mnie z tego wszystkiego zaczal brzuch ćmić..
4dpt. Ale wczoraj tez już mnie cmił..To dobrze !!!! Cos sie dzieje Ktory to dpt?