reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@cikulinka ja mialam w tygodniu kontrole z ZUS. Mysle ze to dlatego bo ich mialam ostatnio dosc czesto. No tak raz w miesiacu jeszcze byl ten bol glowy. No i zwolnienie mialam od gina ale bez kodu B. Przyszly dwie panie z kierowca ja sie tylko podpisalam i powiedzialysmy sobie dowidzenia. Byly mile, ja to i tak na chora wygladalam. Ale mysle ze to nie ma znaczenia ;)

Jejjku coraz ciekawszych rzeczy sie o tobie dowiadujemy. Ja juz pisalam ze chceci to moze bym miala ale nie zdolnosci manualnych ani tez cierpliwosci. I sama sprzatalas po kolezance? Ja jakbym musiala to bym jeszcze tylko po niej poprawila :) Pisz mi szybciutko ile za aniolka w ogle jak to zalatwimy?
Coś tam sama powycierala, ale wiesz jak to po pijanemu... musialam w garażu dosprzatac bo maz by mnie ukatrupil...

Ja juz sie dobrze czuje :) Chhe o tym zapomniec tylko wczoraj sie troche zdoolowalam ze musze czekac kolejny miesiac.
My bidulki to musimy sie na czekac. Nie martw sie kochana jeszcze sie doczekasz takiego slodkiego maluszka😍😘. Ja tez mysle ze dopiero w marcu zaczniemy cos działać .

Z tymi jezykami to u mnie to samo . Wszystko szybko zapominam . Wiem ze na moim stanowisku powinnam lepiej znać ten angieski. Ale moja szefowa mowi do mnie najważniejsze ze sobie ze wszystki radzisz. Tylko mnie wkurza jak jeden anglik patrzy na mnie jak by nie rozumial( dziwne bo moja psedo przyjaciółkę rozumie ,gdzie jej angielski jest naprawde marny ) dlatego wzielam sie za siebie zeby bardziej gramatycznie do niego mowic. Gotowac lubie nawet bardzo, tylko u mnie z tym czasem kiepsko 😕 tak naprawde to mam tylko w weekend czas na cokolwiek...
Najważniejsze to mówić! Niech się ten Anglik się polskiego nauczy to pogadacie 🤣
Ja po francusku tez czasem robie błędy i mam to gdzieś 😜, a jak trafie na kogoś z wielkim małym ego, to zaczynam mówić powoli, wyraźnie, jak do dziecka lub tez na d....., wtedy zazwyczaj mowi ok, ok i zaczyna szybko rozumieć o co kaman 😛😛😛

A ja dziewczyny.. tak mi wstyd.. Przed chwila wpadłam w taki szał jak nigdy.. maz mnie wyprowadził z równowagi taka pierdołą, ze zaczelam sie tak drzeć, trześć i jednocześnie płakać.. nigdy tak nie mialam.. chcial mnie na siłę trzymać A ja sie wybrałam i jeszcze do pięściami okladalam;(
Powiedzial do mnie,ze w domu wszechobecny syf, no ale on robi na dwa etaty wiec nie ma zamiaru sprzątać.. A ja od środy w domu, wcale nie leżę i nie pachne, gotowałam obiady, ogarnialam wszystko procz dźwigania A sam na mnie krzyczał,ze mam leżeć i odpoczywać... to się tak wkurzylam, zaczęłam wypakowywac zakupy, które wlasnie przenieśliśmy A ona mnie na siłę,ze mam zostawić i isc sie położyć.. A ja,ze nie.. I się tak zaczęliśmy szarpać... w takim szalę nigdy nie bylam;(
Czuje,ze te moje nerwy to nic dobrego nie wróża i sie ten transfer nie udał;(;(
Maz zaczal do mnie mówić,ze nie jestem normalna i nadaje się do leczenia... teraz siedzę i ryczę... Nie miałam tak nigdy... ;(

reklama
Do góry