reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Laski. Nie wiem co myśleć o wynikach. Dziś jest 11dc. Progesteron w normie 1,16ng/ml ale estradiol aż 2069 pg/ml gdzie jakakolwiek norma jest do 498!!!

Czy to jest dramat czy kwestia menopuru i gonapeptylu??? Punkcja ma być we wtorek.
Znaczy że będzie dużo jajek.Nic się nie martw. Do hiperki daleka droga jeszcze, więc będzie git😀Nie pamiętam przelicznika ile estradiol na jedno dojrzałe jajko, ale dziewczyny Ci pewnie zaraz napiszą.

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Betę zrobię w niedziele w szpitalu, juz dzwonilam i zrobią, wynik tego samego dnia ma być. Ale w niedzielę napewno zrobię po 13 żeby bylo te 48h. Takze proszę o kciuki. I jeszcze raz dziekuję. Mam jeszcze estrofem, moze sama zwiększe dawke. Wizytę mam w srode dopiero
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Mój bierze 2×2 tak jak na ulotce. Ale rezultatów w poprawię, nie widzę.
Nie miałam czasu wczoraj was poczytać , tragiczy dzień w pracy pełen nerwów i stresu do tego mnie przewiało i pół twarzy mnie boli. Nie mogłam z bólu wytrzymać. A tu rozstreka moralna niby nie wierzę że się udało ale człowiek to taka istota.ktora jednak ciągle żyje nadzieją a może jednak, niewiem czy to dobre. Właśnie się zbieram do labo dziś ostateczny wynik weryfikacji.
Miłej soboty
Mojemu się poprawiło po jakiś 3 miesiącach brania, także cierpliwie, każdy organizm reaguje inaczej.
Trzymam ogromne kciuki za Ciebie ✊🏻✊🏻😘

A wiesz że dziś się dowiedziałam że moja daleka patologiczna 42-letnia kuzynka zaszła w ciążę z szóstym dzieckiem!!!! Ja nie wiem co tacy biorą że się mnożą jak króliki... Tu się wszystkie staramy, dbamy o siebie i badamy na wszystkie strony a taka patologia raz włoży i jest dziecko. Aż mnie krew zalała jak się dowiedziałam, i już mi szkoda tego biednego dzieciaczka bo lekkiego życia nie będzie miało
Nigdy tego nie zrozumiem...😭 😭😭

A u mnie dziś gulasz z kaczych żołądków będzie 😀 Tylko śmietanę muszę kupić jeszcze
@Tasza Dzięki za inspirację, odważyłam się wreszcie i chyba będzie dobrze 😉

Załączniki

• IMG_20200125_081507.jpg
    IMG_20200125_081507.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry