reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laski. Nie wiem co myśleć o wynikach. Dziś jest 11dc. Progesteron w normie 1,16ng/ml ale estradiol aż 2069 pg/ml gdzie jakakolwiek norma jest do 498!!!

Czy to jest dramat czy kwestia menopuru i gonapeptylu??? Punkcja ma być we wtorek.
Znaczy że będzie dużo jajek.Nic się nie martw. Do hiperki daleka droga jeszcze, więc będzie git😀Nie pamiętam przelicznika ile estradiol na jedno dojrzałe jajko, ale dziewczyny Ci pewnie zaraz napiszą.

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Betę zrobię w niedziele w szpitalu, juz dzwonilam i zrobią, wynik tego samego dnia ma być. Ale w niedzielę napewno zrobię po 13 żeby bylo te 48h. Takze proszę o kciuki. I jeszcze raz dziekuję. Mam jeszcze estrofem, moze sama zwiększe dawke. Wizytę mam w srode dopiero
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Mój bierze 2×2 tak jak na ulotce. Ale rezultatów w poprawię, nie widzę.
Nie miałam czasu wczoraj was poczytać , tragiczy dzień w pracy pełen nerwów i stresu do tego mnie przewiało i pół twarzy mnie boli. Nie mogłam z bólu wytrzymać. A tu rozstreka moralna niby nie wierzę że się udało ale człowiek to taka istota.ktora jednak ciągle żyje nadzieją a może jednak, niewiem czy to dobre. Właśnie się zbieram do labo dziś ostateczny wynik weryfikacji.
Miłej soboty
Mojemu się poprawiło po jakiś 3 miesiącach brania, także cierpliwie, każdy organizm reaguje inaczej.
Trzymam ogromne kciuki za Ciebie ✊🏻✊🏻😘

A wiesz że dziś się dowiedziałam że moja daleka patologiczna 42-letnia kuzynka zaszła w ciążę z szóstym dzieckiem!!!! Ja nie wiem co tacy biorą że się mnożą jak króliki... Tu się wszystkie staramy, dbamy o siebie i badamy na wszystkie strony a taka patologia raz włoży i jest dziecko. Aż mnie krew zalała jak się dowiedziałam, i już mi szkoda tego biednego dzieciaczka bo lekkiego życia nie będzie miało
Nigdy tego nie zrozumiem...😭 😭😭

A u mnie dziś gulasz z kaczych żołądków będzie 😀 Tylko śmietanę muszę kupić jeszcze
@Tasza Dzięki za inspirację, odważyłam się wreszcie i chyba będzie dobrze 😉

Załączniki

• IMG_20200125_081507.jpg
    IMG_20200125_081507.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry