bazylia128
Fanka BB :)
Beta jest. Ale musisz zrobic z krwi. U mnie sie taki pojawial w 5 dpt. Czy dobrze pamietam ze mialas krew implantacyjną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta jest. Ale musisz zrobic z krwi. U mnie sie taki pojawial w 5 dpt. Czy dobrze pamietam ze mialas krew implantacyjną?
Moj to chyba lubi swoja. Ale on jest specyficzny. Za to psioczy na inne rzeczy, na mnie tez czestoMój narzeka razem ze mną. Dużo czasu trzeba jej poświęcić, ryzyko, nowe wymagania, brak kasy. Jest na co psioczyć[emoji3]
Pewnie cos tam sie tylko podraznilo. Trzymamy kciuki.Krew niekoniecznie, raczej braz taki jasny. Raz na jakiś czas się trochę pojawia na wkładce, aczkolwiek nie dużo
Pewnie cos tam sie tylko podraznilo. Trzymamy kciuki.
Oczywiście,że sie znajdzie [emoji126][emoji126][emoji126] ja tam uwazam,że nigdy nie mam się w co ubraćMiło czytać takie rzeczy ;D
Ja szyje sukienki a Ty takie piękne aniołki !! Mój mąż się dzisiaj zapytał na jaką okazje szyje - noooo przecież się znajdzie [emoji23]
Kochana 3mam kciuki !!!Mój bierze 2×2 tak jak na ulotce. Ale rezultatów w poprawię, nie widzę.
Nie miałam czasu wczoraj was poczytać , tragiczy dzień w pracy pełen nerwów i stresu do tego mnie przewiało i pół twarzy mnie boli. Nie mogłam z bólu wytrzymać. A tu rozstreka moralna niby nie wierzę że się udało ale człowiek to taka istota.ktora jednak ciągle żyje nadzieją a może jednak, niewiem czy to dobre. Właśnie się zbieram do labo dziś ostateczny wynik weryfikacji.
Miłej soboty
Taki malutki się ten aniołek na zdjęciu wydaje a wyszedl mi naprawdę chyba największy z wszystkichNie wiem czy @Liliana87 juz wczoraj wklejala. Pozno wczoraj wrocilam do domu. W pracy juz ok. Musialam tylko powyjasniac kilka spraw.
Kochana jaka ty zdolna jestes. Tworzysz przepiękne aniołki i na dodatek robisz upiecia włosów. Kurcze zazdroszczę. Ja to nie mam talentu do niczego( maz mówi że mam jeden do wkurzania jego ) probowalam czytac,uczyc sie angielkiego ale wszystko mi po czasie sie nudzi niewiem chyba jest cos ze mna nie takTaki malutki się ten aniołek na zdjęciu wydaje a wyszedl mi naprawdę chyba największy z wszystkich
Dobrze, ze w pracy ok z choc chyba i piątek tez miałaś jeszcze zwolnienie?
Ja wczoraj wrocilam z imprezy przed 23, generalnie jedzenie ok, dj tez, ale jakoś na trzezwo to mi nożka nie chciała chodzić- A ja ogólnie nie pije i nie lubie alkoholu ale akurat wczoraj z dwie lampki by mi sie przydały.. Taki pokaz mody tam był.. Sandruś, Twoja sukienka by mi się wczoraj przydała bo tylko ja poszlam w spodenkach i koszuli- reszta w wypasionych kieckach [emoji23]
No ale jak się patrzy na trzezwo na niektóre urzędasy...ajć... chwile potanczylam, cos mnie zaczęło z lewej strony pobolewac i podziękowałam. Robilam wczoraj za drivera, psiapsiolka dla której tez anioła szukam bo wczoraj miala urodziny, po roku abstynencji jak jej strzelili dwa driny to się tak poskładała, ze mi trochę auto zarzygała... także na powrocie jeszcze mialam przygody..
A dziś meza chrzesnica ma 100dniowke i ja będę jej jakies fale robila na głowie, bo się chyba tutaj nie chwalilam ale takie moje hobby to upięcia i teraz juz mniej ale bardzo często czesalm na różne okolicznosci, panny młode, maturzystki weselnice ahhh [emoji2150][emoji2151][emoji2150][emoji2162] przynajmniej glowa bedzie czymś zajeta
Kochana trzymam mocno kciuki ale widze ze jest dobrzekiedy idziesz na bete?Kreska ciemnieje, dziś w końcu zrobię test z „porannego moczu” a nie tak jak dotychczas w ciągu dnia