reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Musisz poczekać i za dwa dni zrób znowu, tylko nie rób zbyt wcześnie. Odczekaj min 48h.
Ja też płakałam w 13dpt, bo miałam przyrost mniejszy niż 66% (mój nie kumal czemu płaczę skoro rośnie) a w 15 dpt wszystko było ok i od tego momentu już nie sprawdzałam bety. Trzymam kciuki za taki sam scenariusz!!!
Dziekuje. Dalas mi nadzieje...i mam ochote Cie przytulic. Tylko 48h to niedziela...nigdzie nie zrobie bety:( przeciągnąć do poniedzialku? Ale w poniedz dopiero po pracy ok 17bym zrobila:(

reklama
@juchaa_87 i @nadzieja xxx wrzućcie kobietki jakieś zdj z USG Waszych maleństw [emoji854] oczywiście nie namawiam, po prostu bardzo jestem ciekawa jak dzieci wyglądają na USG w 12 i 16/17tygodniu [emoji3526]
13tc[emoji7][emoji173]
20200116_154320.jpeg

Ja właśnie się odstroilam jak szczur na otwarcie kanału (czyt. Założyłam szpachle na twarz), zaraz strzele sobie zastrzyki i idę na imprezę zakładowa. Kupilam wino bezalkoholowe. Idę w płaskich butach ( na obcasach nie chodzę i nawet takich nie mam..). Dziś dość długo czulam cmienie w brzuchu, bardziej z lewej strony. Wzielam nospe. Teraz minęło. Nie mam zamiaru tam mocno tańczyć bo się boję normalnie,ze jeszcze sobie zaszkodze... A zawsze tak fajnie grają ajć..

Niby w laboratorium jest ze zarejestrowali o tej samej godzinie ale faktycznie dzis jechalam pol godziny wczesniej do pracy wiec sama nie wiem. Ewentualnie kilka minut wczesniej dzis bylo. Max 10 :(
Mialas jeden zarodek ? Ja miałam podobne przyrosty na początku ciąży z synem, ale miałam dwa zarodki.. Wydaje mi się że nawet miałam niższy przyrost niż Ty.. W 10dpt betę mialam tylko 80...

Mialas jeden zarodek ? Ja miałam podobne przyrosty na początku ciąży z synem, ale miałam dwa zarodki.. Wydaje mi się że nawet miałam niższy przyrost niż Ty.. W 10dpt betę mialam tylko 80...
Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi:( a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...

Ja właśnie się odstroilam jak szczur na otwarcie kanału (czyt. Założyłam szpachle na twarz), zaraz strzele sobie zastrzyki i idę na imprezę zakładowa. Kupilam wino bezalkoholowe. Idę w płaskich butach ( na obcasach nie chodzę i nawet takich nie mam..). Dziś dość długo czulam cmienie w brzuchu, bardziej z lewej strony. Wzielam nospe. Teraz minęło. Nie mam zamiaru tam mocno tańczyć bo się boję normalnie,ze jeszcze sobie zaszkodze... A zawsze tak fajnie grają ajć..
Taka odstrzelona i się nie chcesz pokazać, niedobra ty[emoji12]

reklama
Do góry