Liliana87
Fanka BB :)
On tak śpi czesto hahahWow [emoji50] ale wypasione! Extra! No król w takim królewskim łożu [emoji41]i jak fajnie ma łapki w gorze [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On tak śpi czesto hahahWow [emoji50] ale wypasione! Extra! No król w takim królewskim łożu [emoji41]i jak fajnie ma łapki w gorze [emoji16]
Oby hihiNie będzie tak źle! Zobaczysz! Na platformach po za praca nie ma innych rozrywek więc będzie tylko pracował i tesknil
Niby w laboratorium jest ze zarejestrowali o tej samej godzinie ale faktycznie dzis jechalam pol godziny wczesniej do pracy wiec sama nie wiem. Ewentualnie kilka minut wczesniej dzis bylo. Max 10Nadzieja, a robiłaś o tej samej porze? Niestety, wystarczy zrobić 30 minut za wcześnie i też może wyjść poniżej normy.
Ja tak miałam i pierwszy przyrost był 62% tylko i też wielki stres, potem robiłam 30 minut później i było wszystko ok.
Tak czekam na pierwszy dzien cyklu. Wtedy 10 zastrzykow i punkcja. Zastrzyki od 2 dnia cyklu.Czyli kończysz antyki i czekasz 1 cykl i dopiero stymulacja, czy coś źle zrozumiałam?
Niby w laboratorium jest ze zarejestrowali o tej samej godzinie ale faktycznie dzis jechalam pol godziny wczesniej do pracy wiec sama nie wiem. Ewentualnie kilka minut wczesniej dzis bylo. Max 10
Na 60%dziewczynka[emoji4] 16 marca mam kolejne badania prenatalne takze juz potwierdzą na 100%Nadzieja a co będzie?
A to moj maluszek [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]Ja się cieszę z mojej ciąży i Maleństwa, to prawda długa droga za nami, 4 lata wizyt, diagnostyki, 5transferow z beta 0. Ale uwierz mi, że gdyby jedna z bliższych Ci osób stanęła w obliczu urodzenia w połowie ciąży martwego dziecka i pochowania go, to właśnie przez to że też jestem w ciąży przeżywam to bardziej. Bo widzę, że takie sytuacje się zdarzają, także w tych "normalnych, niewystaranych" ciążach. Też pracowałam z takimi kobietami w takich sytuacjach i niestety, ale dla psychiki ma to okropne konsekwencje [emoji29] a strach i lęk o to co będzie z moim Maleństwem w jakimś tam stopniu ciągle mi towarzyszy, nie paraliżuje mnie, ale mam z tyłu głowy, że bywa różnie.
ALE aby zakończyć pozytywnym akcentem wkleje jeszcze raz moje Dzidzi słodziutkie, bo ja to zdjęcie oglądam 300 razy dziennie [emoji2958][emoji28]
I może zachęcę @nadzieja xxx i @juchaa_87 aby pokazały swoje Skarby [emoji3526]
No to kochana juz niedlugo dobrze,że Ciebie mocno nie okrzyczal i jest zielone światełkoTak czekam na pierwszy dzien cyklu. Wtedy 10 zastrzykow i punkcja. Zastrzyki od 2 dnia cyklu.
U mnie już 13tydzień się kończy [emoji4]Nadzieja a który to TC u Ciebie? Super, że wszystko dobrze [emoji3531]