reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi:( a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...
Mi w klinice mówili żeby estradiol był min ok 800, ale to pewnie zależne od kliniki, pewnie zwiększa Ci estrofen.

reklama
Dziewczyny siadło mi na głowę - nie wiem jak okres liczyc.
Dzis w końcu dostałam o 10 i od razu sie leje,zawsze poczatki były niemrawe i na drugi dzień bylo wiecej a dzis zaczelo sie ale obficiej,to napewno nie plamienie i nie wiem czy dzis liczyć jako 1dc czy jutro dopiero. Boje sie cos zle zrobic bo lamette idzie od 2dc,no i ja chce transfer w tym cyklu wiec boje sie cos zawalić.
Ja bym liczyła dzisiaj jako 1 DC.

Dziewczyny siadło mi na głowę - nie wiem jak okres liczyc.
Dzis w końcu dostałam o 10 i od razu sie leje,zawsze poczatki były niemrawe i na drugi dzień bylo wiecej a dzis zaczelo sie ale obficiej,to napewno nie plamienie i nie wiem czy dzis liczyć jako 1dc czy jutro dopiero. Boje sie cos zle zrobic bo lamette idzie od 2dc,no i ja chce transfer w tym cyklu wiec boje sie cos zawalić.
1 dzień @ to 1 dc

Mo więc ja po wizycie. Pęcherzyki rosną stosownie do terapii. Dr jest zadowolona. Największe mają po 15mm. Zmieniła mi leki. Teraz równocześnie mam 2dni menopur plus orgalutran, potem 1d orgalutran i 2 amp ovitrelle. W poniedziałek tylko antybiotyk. A we wtorek rano punkcja!!!!! Już ja pierdziele, nie sądziłam że tak szybko zleci. @bazylia128 wpisz mo to proszę do kalendarza. Trzęsę portkami jak masakra[emoji23] no i wredne jajka bolą. Dr spodziewa sie 8 9 jajek chociaz twierdzi, że na ten moment jest to trudne do przewidzenia. No i jeśli zarodki i hormony będą ok to sugeruje transfer 2d zarodków!!

Jeju nie wierzę, że to już się dzieje[emoji3] no i wieczorem może będą wyniki progesteronu i estradiolu. Dam znać jakie będą.

Ja pierdziu ale jazda. Brzuch mam wielki a jeść w ogóle mi się nie chce. To chyba po tych hormonach. Dzisiaj w sumie rano zjadłam zupę, potem koło 14.30 kupiłam dużą chai latte. Jest trochę słodka i w sumie do teraz ją piłuję i nie czuję się w ogóle głodna. Dziwnie tak.

Pewnie zależy od jakości nasienia.
Wiesz, jak zobaczyłam to Twoje pytanie o suple to aż mi się ciepło na serduszku zrobiło. Bo tak samo bym zrobiła jak Ty.
Było bardzo blisko. A teraz na pewno się już uda❤
Na pewno się nie nastawiam że się na pewno uda bo niestety tak nie jest... Jest dużo starsza niż wtedy.. Mąż chce tym razem pgd i chyba to jest dobry pomysł.. Na pewno to sporo to wszystko będzie kosztować a efekt nie jest wcale pewny...

Mo więc ja po wizycie. Pęcherzyki rosną stosownie do terapii. Dr jest zadowolona. Największe mają po 15mm. Zmieniła mi leki. Teraz równocześnie mam 2dni menopur plus orgalutran, potem 1d orgalutran i 2 amp ovitrelle. W poniedziałek tylko antybiotyk. A we wtorek rano punkcja!!!!! Już ja pierdziele, nie sądziłam że tak szybko zleci. @bazylia128 wpisz mo to proszę do kalendarza. Trzęsę portkami jak masakra[emoji23] no i wredne jajka bolą. Dr spodziewa sie 8 9 jajek chociaz twierdzi, że na ten moment jest to trudne do przewidzenia. No i jeśli zarodki i hormony będą ok to sugeruje transfer 2d zarodków!!

Jeju nie wierzę, że to już się dzieje[emoji3] no i wieczorem może będą wyniki progesteronu i estradiolu. Dam znać jakie będą.

Ja pierdziu ale jazda. Brzuch mam wielki a jeść w ogóle mi się nie chce. To chyba po tych hormonach. Dzisiaj w sumie rano zjadłam zupę, potem koło 14.30 kupiłam dużą chai latte. Jest trochę słodka i w sumie do teraz ją piłuję i nie czuję się w ogóle głodna. Dziwnie tak.
Pięknie 😊Faktycznie zleciało ekspresowo😊 Brzuch pewnie od leków.
Mocne kciuki, żeby jajeczka pięknie rosły. Niech ich będzie dużo i dojrzałych ❤️Ale jazda. A jak oba podane zarodki zostaną z Tobą to będzie czad😍

reklama
Niby w laboratorium jest ze zarejestrowali o tej samej godzinie ale faktycznie dzis jechalam pol godziny wczesniej do pracy wiec sama nie wiem. Ewentualnie kilka minut wczesniej dzis bylo. Max 10 :(
Ekspertem nie jestem, wiadomo jak przejrzysz internety, to powinno być więcej, ale jakby nie było przyrost jest. Bądź, a raczej staraj się być spokojna i na pewno powtórz badanie 😘
Trzymam kciuki za Was ✊🏻

Do góry