reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi:( a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...
No to jak miałaś dwa to może tłumaczyć niższy przyrost bo jeden mógł odpaść a jeden rośnie prawidłowo.. estradiol powinien być niby większy, ja przy tym podejściu miałam duże skoki też i mi lekarz zwiększyl dawkę, po 2 dniach urosło do ponad 3 tyś..

Heh....10dpt beta 92. W 8dpt bylo 58.....i wszystko poszlo...co za dzien. Chce tylko zapasc sie pod ziemie. Byc sama. A jestem w pracy. Estradiol 432
...nisko?
Przy min przyroście powinna być 96, to nie jest aż taka duża różnica, są tutaj dziewczyny na forum którym później beta się ładnie rozkręciła i było wszystko ok, powtórz za 2 dni, trzymam kciuki.

Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi:( a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 88
Dziewczyny siadło mi na głowę - nie wiem jak okres liczyc.
Dzis w końcu dostałam o 10 i od razu sie leje,zawsze poczatki były niemrawe i na drugi dzień bylo wiecej a dzis zaczelo sie ale obficiej,to napewno nie plamienie i nie wiem czy dzis liczyć jako 1dc czy jutro dopiero. Boje sie cos zle zrobic bo lamette idzie od 2dc,no i ja chce transfer w tym cyklu wiec boje sie cos zawalić.

Ja moge podac moja. Pierwszy transfer w 3ciej dobie, drugi w piatej - rezultat ten sam, pozytywny :)
Wg mojego profesora jesli jest malo zarodkow (czytaj jeden) i slabej jakosci to lepiej podac w 3ciej dobie, bo zadne szkielko nie da mu tak dobrych warunkow jak macica.

Gratulacje [emoji123][emoji175]

Dzięki! Mój chce dziś zamówić jakiś zbiorczy Profertil ale nie wie ile ma łykac.. Ja DHEA i Wit D3 mam już zamówione.. a wiesz od czego zależy czy brać 1 czy 2 u mężczyzny? Mój lekarz jest na feriach więc na razie nie mam jak się skontaktować nawet...
z Pasnikiem jestem umówiona na konsultacje na 10 marca.. Wiecie jak powie że mam się szczypie to się zaszczepie nawet, a jak nie to wezmę immunoglobuliny tylko brak teraz zarodków... Mój mąż jednak nie chce rezygnować.. Ja w głębi serca też nie bo byłam bardzo blisko!!! Bardzo...
Pewnie zależy od jakości nasienia.
Wiesz, jak zobaczyłam to Twoje pytanie o suple to aż mi się ciepło na serduszku zrobiło. Bo tak samo bym zrobiła jak Ty.
Było bardzo blisko. A teraz na pewno się już uda❤️

reklama
Do góry