Liliana87
Fanka BB :)
O noł łej... [emoji23][emoji1787]Taka odstrzelona i się nie chcesz pokazać, niedobra ty[emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O noł łej... [emoji23][emoji1787]Taka odstrzelona i się nie chcesz pokazać, niedobra ty[emoji12]
No to jak miałaś dwa to może tłumaczyć niższy przyrost bo jeden mógł odpaść a jeden rośnie prawidłowo.. estradiol powinien być niby większy, ja przy tym podejściu miałam duże skoki też i mi lekarz zwiększyl dawkę, po 2 dniach urosło do ponad 3 tyś..Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...
Przy min przyroście powinna być 96, to nie jest aż taka duża różnica, są tutaj dziewczyny na forum którym później beta się ładnie rozkręciła i było wszystko ok, powtórz za 2 dni, trzymam kciuki.Heh....10dpt beta 92. W 8dpt bylo 58.....i wszystko poszlo...co za dzien. Chce tylko zapasc sie pod ziemie. Byc sama. A jestem w pracy. Estradiol 432
...nisko?
30.07 .2020termin porodu
Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...
3 doba pozytyw ma 3 latka[emoji1][emoji178]Dziewczyny pytanko. Czy są jakieś statystki względem uzyskanych ciąż a transferem zarodka z trzeciej i piątej doby?
Ja moge podac moja. Pierwszy transfer w 3ciej dobie, drugi w piatej - rezultat ten sam, pozytywny
Wg mojego profesora jesli jest malo zarodkow (czytaj jeden) i slabej jakosci to lepiej podac w 3ciej dobie, bo zadne szkielko nie da mu tak dobrych warunkow jak macica.
Pewnie zależy od jakości nasienia.Dzięki! Mój chce dziś zamówić jakiś zbiorczy Profertil ale nie wie ile ma łykac.. Ja DHEA i Wit D3 mam już zamówione.. a wiesz od czego zależy czy brać 1 czy 2 u mężczyzny? Mój lekarz jest na feriach więc na razie nie mam jak się skontaktować nawet...
z Pasnikiem jestem umówiona na konsultacje na 10 marca.. Wiecie jak powie że mam się szczypie to się zaszczepie nawet, a jak nie to wezmę immunoglobuliny tylko brak teraz zarodków... Mój mąż jednak nie chce rezygnować.. Ja w głębi serca też nie bo byłam bardzo blisko!!! Bardzo...
Czyli nie musi być źle. Teraz kiedy powtarzasz?Niby w laboratorium jest ze zarejestrowali o tej samej godzinie ale faktycznie dzis jechalam pol godziny wczesniej do pracy wiec sama nie wiem. Ewentualnie kilka minut wczesniej dzis bylo. Max 10