reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi:( a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...
No to jak miałaś dwa to może tłumaczyć niższy przyrost bo jeden mógł odpaść a jeden rośnie prawidłowo.. estradiol powinien być niby większy, ja przy tym podejściu miałam duże skoki też i mi lekarz zwiększyl dawkę, po 2 dniach urosło do ponad 3 tyś..

Heh....10dpt beta 92. W 8dpt bylo 58.....i wszystko poszlo...co za dzien. Chce tylko zapasc sie pod ziemie. Byc sama. A jestem w pracy. Estradiol 432
...nisko?
Przy min przyroście powinna być 96, to nie jest aż taka duża różnica, są tutaj dziewczyny na forum którym później beta się ładnie rozkręciła i było wszystko ok, powtórz za 2 dni, trzymam kciuki.

Mialam dwa podane.. I wiesz wartosc bety dama w sobie jest "chyba"ok. Ale ten przyrost miedzy 8 a 10 dniem mnie niepokoi:( a powiedz Ty badalas estradiol? Bo dzis zrobilam go pierwszy raz i nawet nie wiem jaki wynik powinien byc...

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny siadło mi na głowę - nie wiem jak okres liczyc.
Dzis w końcu dostałam o 10 i od razu sie leje,zawsze poczatki były niemrawe i na drugi dzień bylo wiecej a dzis zaczelo sie ale obficiej,to napewno nie plamienie i nie wiem czy dzis liczyć jako 1dc czy jutro dopiero. Boje sie cos zle zrobic bo lamette idzie od 2dc,no i ja chce transfer w tym cyklu wiec boje sie cos zawalić.

Ja moge podac moja. Pierwszy transfer w 3ciej dobie, drugi w piatej - rezultat ten sam, pozytywny :)
Wg mojego profesora jesli jest malo zarodkow (czytaj jeden) i slabej jakosci to lepiej podac w 3ciej dobie, bo zadne szkielko nie da mu tak dobrych warunkow jak macica.

Gratulacje [emoji123][emoji175]

Dzięki! Mój chce dziś zamówić jakiś zbiorczy Profertil ale nie wie ile ma łykac.. Ja DHEA i Wit D3 mam już zamówione.. a wiesz od czego zależy czy brać 1 czy 2 u mężczyzny? Mój lekarz jest na feriach więc na razie nie mam jak się skontaktować nawet...
z Pasnikiem jestem umówiona na konsultacje na 10 marca.. Wiecie jak powie że mam się szczypie to się zaszczepie nawet, a jak nie to wezmę immunoglobuliny tylko brak teraz zarodków... Mój mąż jednak nie chce rezygnować.. Ja w głębi serca też nie bo byłam bardzo blisko!!! Bardzo...
Pewnie zależy od jakości nasienia.
Wiesz, jak zobaczyłam to Twoje pytanie o suple to aż mi się ciepło na serduszku zrobiło. Bo tak samo bym zrobiła jak Ty.
Było bardzo blisko. A teraz na pewno się już uda❤️

reklama
Do góry