reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wszystko ladnie. Zabieg mi robil moj prowadzacy ordynator nazzywa sie ORDO...n kiedys pracowal ww Matce Polce. Trudno to nazwac nawet zabiegiem. Moj Gameci kaze niestety odczekac do okressu. Mowi ze to nie wplynie naa stmulke bo i tak przy moim AMH nalezalo by odczekac cykl. Ja oczywiscie zmartwiona ze musze tyle czekac. Mowi ze puste jajo przez antykoncepcje i nie ma sie czym przejmowac.
Czyli kończysz antyki i czekasz 1 cykl i dopiero stymulacja, czy coś źle zrozumiałam?

reklama
Mój bierze 1 dziennie (ale nie Profertil tylko ten tańszy odpowiednik Fertilman plus)
Dzięki! Mój chce dziś zamówić jakiś zbiorczy Profertil ale nie wie ile ma łykac.. Ja DHEA i Wit D3 mam już zamówione.. a wiesz od czego zależy czy brać 1 czy 2 u mężczyzny? Mój lekarz jest na feriach więc na razie nie mam jak się skontaktować nawet...
z Pasnikiem jestem umówiona na konsultacje na 10 marca.. Wiecie jak powie że mam się szczypie to się zaszczepie nawet, a jak nie to wezmę immunoglobuliny tylko brak teraz zarodków... Mój mąż jednak nie chce rezygnować.. Ja w głębi serca też nie bo byłam bardzo blisko!!! Bardzo...

Heh....10dpt beta 92. W 8dpt bylo 58.....i wszystko poszlo...co za dzien. Chce tylko zapasc sie pod ziemie. Byc sama. A jestem w pracy. Estradiol 432
...nisko?

Nadzieja, a robiłaś o tej samej porze? Niestety, wystarczy zrobić 30 minut za wcześnie i też może wyjść poniżej normy.
Ja tak miałam i pierwszy przyrost był 62% tylko i też wielki stres, potem robiłam 30 minut później i było wszystko ok.

Co takiego robisz ze chce spać na tej leżance? Ja kupiłam mojej i nawet nogi nie chce w niej postawić.

Obudziło mnie siku i tyle ze spania - później będzie drzemka przed praca
Najpierw kupiliśmy legowisko- nawet nie wchodził. Potem maz zklepal lozko- ja się uparlam, zeby mi do mebli pasowalo [emoji1787] no i jak byl malutki to wiadomo, z nami spał, ale od czasu do czasu go tam włożyłam, psiknelam kocyk kocimietką.. nawet boki jutą owinelam,żeby go zachęcić do drapania.. i nawet nie wiem kiedy sam zaczal tam wchodzić i ugniatac kocyk. Uwierzcie mi, 22 , my w łóżku A koteł maszeruje do swojego wyrka i spi tam do wlasnie tej 3- 4 rano. ;)

A jak ten mocz? Powtorzylas test???

reklama
Do góry