reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wasze i nasze zdrówko bomba witaminowa szpinak pomarańcza i kiwi trochę pietruszki i woda

Załączniki

• 1579864631395.jpg
    1579864631395.jpg
    331,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Nie dziwię się że się boisz, ja też nie lubię zmian i nie lubię ryzykować. Może to źle, bo wiecznie będę w tym samym miejscu i niczego nie spróbuję, ale to jest silniejsze ode mnie. Podziwiam ludzi co na nic nie patrzą i wyprowadzają się w obce miejsca u zaczynają życie od nowa [emoji846]
Gdyby nie to,ze juz nie mamy pieniędzy na leczenie pewnie byśmy tego nie zrobili. Ja tez z tych wolacych biednie ale stabilnie. Swoj czas na rozwój mialam i z różnych powodów nie wykorzystałam. No ale coz. Na szczescie tutaj byl dobrym pracownikiem i mu dzis powiedzieli,że zawsze to przyjmą nazat. Taka bramka..
Te nasze zachodniopomorskie to taka generalnie lipa z zarobkami jesli sie nie ma dobrego zawodu.

Dziewczyny, mam wyniki tego pakietu na trombofilię. Mam coś nieprawidłowego, wiecie co to znaczy? Zobacz załącznik 1072098
No trombofilia. Mam to samo plus drugi mthr tez w heterozygocie. Włączy acard i heparynę. Powiem szczerze, ze jakby się kazdy przebadal to chyba 90 % społeczeństwa by miało...

reklama
Do góry