Ruda08
Fanka BB :)
Ojjj kochana ona przyjmuje pozaMusisz mi dać namiary jak przyjmuje w 3city bo ja na plecy też narzekam od bycia mamą. Teraz noszę już prawie 6 kg cudowności [emoji64]
Wejherland
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj kochana ona przyjmuje pozaMusisz mi dać namiary jak przyjmuje w 3city bo ja na plecy też narzekam od bycia mamą. Teraz noszę już prawie 6 kg cudowności [emoji64]
No i pięknieNo dobra 23.08 ♥
Mam ostatnio takie doświadczenie, że jak koleżanki w ciąży to spokojne, powolne kobiety to rodzą w terminie lub po terminie. A jak są nerwusami albo choleryczki czy tam panikary to rodzą przed. Ja należę do drugich więc obstawiam połowę sierpnia
e tamTy zdolniacho!! Piękny obraz !!! Ja swojego Anioła już zapakowałam, dokupię bukiet tulipanów uwielbiam dostawać prezenty A jeszcze bardziej lubię je dawać A takie swoje, sercem stworzone są bezcenne i rękodzieło jest teraz bardzo w cenieZobacz załącznik 1072085
Lepiej, ze teraz. Moj zmienil prace jak bylam juz w zaawansowanej ciazy. Kierownicze stanowisko, nielimitowany czas pracy. Efektem tego pierwsze miesiace z mala byly bardzo trudne, bo calymi dniami bylam sama, bo on musial sie wykazac, bo robil to dla nas... Z perspektywy czasu wiem, ze to byl blad.Moj maz dzis zlozyl wypowiedzenie. zaczynamy nowy etap... aj, jak ja się boję.
Ja moge podac moja. Pierwszy transfer w 3ciej dobie, drugi w piatej - rezultat ten sam, pozytywnyDziewczyny pytanko. Czy są jakieś statystki względem uzyskanych ciąż a transferem zarodka z trzeciej i piątej doby?
super extra hiper!!! Trzyma kciuki!!!Jeszcze nie dziękuje ale mam nadzieje ze zostanie ze mną. Poplakalismy się z mężem. Test zrobiłam zaraz po przyjściu z nocki wiec nie pierwszy mocz. Jak wstanę powtórzę. A teraz idę spać żeby nie męczyć kropka [emoji98]
Bratowa kotu obsikiwała? [emoji23][emoji23][emoji23]
Niedobra bratowa [emoji23]