reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dobra 🙄 23.08 ♥
Mam ostatnio takie doświadczenie, że jak koleżanki w ciąży to spokojne, powolne kobiety to rodzą w terminie lub po terminie. A jak są nerwusami albo choleryczki czy tam panikary to rodzą przed. Ja należę do drugich więc obstawiam połowę sierpnia 😛
No i pięknie ❤️
widzisz Ty obstawiasz 2 polowe a ja obstawiam od 3 do 5 sierpnia 😂😂 tak jakoś czuje 😎

Dziewczyny, mam wyniki tego pakietu na trombofilię. Mam coś nieprawidłowego, wiecie co to znaczy?
1579862849334.jpeg

Ty zdolniacho!! Piękny obraz !!! Ja swojego Anioła już zapakowałam, dokupię bukiet tulipanów;) uwielbiam dostawać prezenty A jeszcze bardziej lubię je dawać;) A takie swoje, sercem stworzone są bezcenne ;) i rękodzieło jest teraz bardzo w cenie;)Zobacz załącznik 1072085
e tam
zdolni acha taka praca moja a obraz jeszcze nie skończony dobiero w połowie a mam pytanie z czego robicie? ? ....

Dziewczyny właśnie myślałam że kontrol z zusu do mnie przyszla lecę na dol otwieram furtkę a tu co jechowi. ..ale pani ładnie zadała pytanie ja grzecznie podziękowała za rozmowę mówiąc ze jak mnie rodzina nie namówiła to i oni tego nie zrobią no i tylko życzyli zdrowia i sobie poszli. ..a ja głupia w strachu ze to ZUS i jakiś głupi stres ...

Moj maz dzis zlozyl wypowiedzenie. zaczynamy nowy etap... aj, jak ja się boję.
Lepiej, ze teraz. Moj zmienil prace jak bylam juz w zaawansowanej ciazy. Kierownicze stanowisko, nielimitowany czas pracy. Efektem tego pierwsze miesiace z mala byly bardzo trudne, bo calymi dniami bylam sama, bo on musial sie wykazac, bo robil to dla nas... Z perspektywy czasu wiem, ze to byl blad.
Poza tym po narodzinach dziecka u facetow uaktywnia sie cos czego wczesniej az tak nie widac. Nagle musi byc odpowiedzialny tez za potomstwo, wiecej mysli o przyszlosci wiec chce zspewnic wszytsko co moze, wiec czesto wiaze sie to z tym, ze pracuja wiecej, sa bardziej zestresowani, a my zmeczone niekoniecznie rozumiemy i sluchamy. Nastepuje dosc widoczny rozdzial rol, wiec lepiej ze zmiana nstepuje wczesniej. Oby na dobre i oby przyniosla korzysci w Waszej przyszlosci z rozowa pupa [emoji16]

Dziewczyny pytanko. Czy są jakieś statystki względem uzyskanych ciąż a transferem zarodka z trzeciej i piątej doby?
Ja moge podac moja. Pierwszy transfer w 3ciej dobie, drugi w piatej - rezultat ten sam, pozytywny :)
Wg mojego profesora jesli jest malo zarodkow (czytaj jeden) i slabej jakosci to lepiej podac w 3ciej dobie, bo zadne szkielko nie da mu tak dobrych warunkow jak macica.

reklama
Do góry