reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No dobra 🙄 23.08 ♥
Mam ostatnio takie doświadczenie, że jak koleżanki w ciąży to spokojne, powolne kobiety to rodzą w terminie lub po terminie. A jak są nerwusami albo choleryczki czy tam panikary to rodzą przed. Ja należę do drugich więc obstawiam połowę sierpnia 😛
No i pięknie ❤️
widzisz Ty obstawiasz 2 polowe a ja obstawiam od 3 do 5 sierpnia 😂😂 tak jakoś czuje 😎

Dziewczyny, mam wyniki tego pakietu na trombofilię. Mam coś nieprawidłowego, wiecie co to znaczy?
1579862849334.jpeg

Ty zdolniacho!! Piękny obraz !!! Ja swojego Anioła już zapakowałam, dokupię bukiet tulipanów;) uwielbiam dostawać prezenty A jeszcze bardziej lubię je dawać;) A takie swoje, sercem stworzone są bezcenne ;) i rękodzieło jest teraz bardzo w cenie;)Zobacz załącznik 1072085
e tam
zdolni acha taka praca moja a obraz jeszcze nie skończony dobiero w połowie a mam pytanie z czego robicie? ? ....

Dziewczyny właśnie myślałam że kontrol z zusu do mnie przyszla lecę na dol otwieram furtkę a tu co jechowi. ..ale pani ładnie zadała pytanie ja grzecznie podziękowała za rozmowę mówiąc ze jak mnie rodzina nie namówiła to i oni tego nie zrobią no i tylko życzyli zdrowia i sobie poszli. ..a ja głupia w strachu ze to ZUS i jakiś głupi stres ...

Moj maz dzis zlozyl wypowiedzenie. zaczynamy nowy etap... aj, jak ja się boję.
Lepiej, ze teraz. Moj zmienil prace jak bylam juz w zaawansowanej ciazy. Kierownicze stanowisko, nielimitowany czas pracy. Efektem tego pierwsze miesiace z mala byly bardzo trudne, bo calymi dniami bylam sama, bo on musial sie wykazac, bo robil to dla nas... Z perspektywy czasu wiem, ze to byl blad.
Poza tym po narodzinach dziecka u facetow uaktywnia sie cos czego wczesniej az tak nie widac. Nagle musi byc odpowiedzialny tez za potomstwo, wiecej mysli o przyszlosci wiec chce zspewnic wszytsko co moze, wiec czesto wiaze sie to z tym, ze pracuja wiecej, sa bardziej zestresowani, a my zmeczone niekoniecznie rozumiemy i sluchamy. Nastepuje dosc widoczny rozdzial rol, wiec lepiej ze zmiana nstepuje wczesniej. Oby na dobre i oby przyniosla korzysci w Waszej przyszlosci z rozowa pupa [emoji16]

Dziewczyny pytanko. Czy są jakieś statystki względem uzyskanych ciąż a transferem zarodka z trzeciej i piątej doby?
Ja moge podac moja. Pierwszy transfer w 3ciej dobie, drugi w piatej - rezultat ten sam, pozytywny :)
Wg mojego profesora jesli jest malo zarodkow (czytaj jeden) i slabej jakosci to lepiej podac w 3ciej dobie, bo zadne szkielko nie da mu tak dobrych warunkow jak macica.

reklama
Do góry