reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny jestem dziś po punkcji wszystko jest okej lekarz pobrał bodajże 11 komórek ale nie wiadomo ile z nich jest prawidłowych jutro pewnie się wszystkiego dowiem. Niestety transferu nie chce mi robić narazie tylko dopiero za 2 miesiące z powodu grubego endometrium.

A to mój tez ;) my się śmiejemy,ze to pies w wersji kota. Łazi za nami ciągle, może zasypiać na stojąco ale nie pójdzie sie położyć tylko za nami [emoji1787] czasami mu się zdarzy,ze pojdzie do drugiego pokoju na chwilę poleżeć. Jak sie myje to leży pod drzwiami i czeka [emoji1787] czesto lapke wkłada przez te dziurki w drzwiach. W sypialni ma swoje łóżko, mąż mu zbudował, mija 22 A on hop do swojego wyrka i spi;) ale nad ranem, 3, 4, czasami 5 budzę się A on w moich nogach lub gorsza wersja, wchodzi na mnie i mnie budzi.. i czy mi się chce czy nie, muszę zejść na dół na siku [emoji2368][emoji2369] dla zasady. Ale przytulać się daje tylko jak jest śpiący albo na stole stoi obiad[emoji1787][emoji23] oj, jak on się wtedy przymila [emoji1787][emoji23][emoji192]
No to Twój Kłoteł ma wypas z tym łóżkiem 😁 pokaz fotę, ze Ty zdolniacha, to już wiemy, teraz pochwalimy męża 😄

Wszystko ladnie. Zabieg mi robil moj prowadzacy ordynator nazzywa sie ORDO...n kiedys pracowal ww Matce Polce. Trudno to nazwac nawet zabiegiem. Moj Gameci kaze niestety odczekac do okressu. Mowi ze to nie wplynie naa stmulke bo i tak przy moim AMH nalezalo by odczekac cykl. Ja oczywiscie zmartwiona ze musze tyle czekac. Mowi ze puste jajo przez antykoncepcje i nie ma sie czym przejmowac.

reklama
Do góry