reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trochę mnie pocjeszylyscie. Bo mój w każdej pracy jest niezadowolony. Zmieniał trochę i nigdy nie było ok. Zaczynam myśleć że to nie z pracą jest problem, tylko z jego brakiem dystansu i braniem wszystkiego do siebie. Bo wiadomo że w pracy jak w pracy, raz lepiej raz gorzej. Ludzie najmilsi nie są bo to Polska, oczekiwania szefostwa jak zawsze nierealne, ale jakoś można z tym żyć chyba

reklama
No i dziewczyny dziś juz jest 6 dzień po transferze I jKos tak. ... wiecie c teraz w ddtvn mówią o miłości przez internet znaczy poznaniu miłości i wiecie co mnie naszło mnie na wspomnienia bo właśnie się tam poznaliśmy ... I wiecie co to nawet fajne widzieć tylu ludzi szczęśliwych. ... aż się popłakałam wiadomo różnie bywa i na różne osoby się trafia. ...
Pięknie ci to wyszło [emoji7]. Widzę, że na forum same utalentowane dziewczyny są [emoji6]

No i właśnie o to chodzi!!! [emoji3590]Każdy ma to coś co mu pasuje i poprawia nastrój. Ja uwielbiam te moje wytwory szyć, uwielbiam też spacery jak jest ładna pogoda. Mózg mi wtedy odpoczywa, wpadam wtedy na najlepsze pomysły i wracam z takiego spaceru jak bazylia z biegania[emoji2956]
A tak przy okazji, czy Wasi mężowie narzekają na pracę czy tylko mój M jest taki zawsze niezadowolony?
O, teraz to poruszylaś temat że uhuhuuu[emoji17]. Mój narzeka codziennie, ja czasami już nie mam siły tego słuchać bo wyboru z pracą i podobna pensją nie ma. Mój Mateusz, dla mnie Siwy ( ja do niego nie mówię po imieniu, tylko przy ludziach), jest spawaczem i w sumie lubi spawać, ale wykańcza go psychicznie system i podejście do ludzi w firmie gdzie obydwoje pracujemy.
On praktycznie kilka razy w miesiącu prosi mnie czy może rzucić robotę i wyjechać za granicę.... Ja się nie zgadzam ale on też woli zostać że mną, bo co to za życie bez siebie [emoji3525]

No i teraz robie ten obrazeczek i jeszcze anioła chyba dziś zacznę bo mnie natchnienie bierze czyli wiadomo od kogo mi przeszło i chyba komplet pójdzie dla chrzestnej na imieniny bo ten transfer mnie wykończył finansowo i coś jej jeszcze dokupie tylko co macie jakiś pomysł jest po 50 chyba. ...
Ty zdolniacho!! Piękny obraz !!! Ja swojego Anioła już zapakowałam, dokupię bukiet tulipanów;) uwielbiam dostawać prezenty A jeszcze bardziej lubię je dawać;) A takie swoje, sercem stworzone są bezcenne ;) i rękodzieło jest teraz bardzo w cenie;)
1579861831260.jpeg

Ja mam taką jedną masażystkę, która robi masaż właśnie leczniczy. Moja mama mnie zapisała bo ja wiecznie miałam problem z kręgosłupem [emoji58] ( a magików było wiele - za szybko urosła, za wysoka, za chuda, Ojj będzie pózniej cieżko, Ojj a w ciąży to juz wgl, a jeszcze inny - w ciąży się Pani kręgosłup „wyprostuje”). Pamietam, że cieżko się do niej zapisać ale jak już Ci się uda to lecisz z wizyty na wizytę. Ta babka brała za masaż 50 zł (szaleństwo wiem) cieszyłam się na ten masaż, wiecie relaks i te sprawy [emoji23] ale kurna nie było tak kolorowo. Bolało jak diabli [emoji2360] Modliłam się o koniec .. pamietam, że mówiła, że mam zatory wapniowe (chyyyyba??) gdzieś na tyłku i, że ona to rozmasuje i to wydale. Przez pare dni po masażu będę miała mocniejszy zapach moczu. Iiii kurde tak było. Jak to ona mówiła, nie trzeba mieć masy, żeby masować, trzeba wiedzieć jak ;)
Mam nadzieję, że jak wrócę do po to uda mi się znowu do niej wkręcić bo teraz to kręgosłup czuje codziennie [emoji2360] A mój Andrzejek to pewnie ma z 2 gr [emoji23]
Musisz mi dać namiary jak przyjmuje w 3city bo ja na plecy też narzekam od bycia mamą. Teraz noszę już prawie 6 kg cudowności [emoji64]

reklama
Do góry