Też bym chciała mieć trochę Twojego samozaparcia do ćwiczeń [emoji12]. Ja przedwczoraj ćwiczyłam tyłek i nogi i dwa dni chodzić nie mogę [emoji849]. Wczoraj brzuch robiłam... Ciężko coś mi to idzie bo na kolację pizzę zjadłam w nagrodę za swoje poświęcenie [emoji12]Tak wiecpospalam dzisiaj ponad 10 h a 8 bylam na ilowni. To moja kumpela z silki Nie znamy sie i prawie wcale sie nie odzywamy [emoji7] powaznie jak ona cisnie to i ja i wymieniamy spojrzenia. Poszlysmy kiedys na kawe i tez nie bardzo nam wychodzila konwersacja Ona urodzila 3 dziecko Dla mnie to wiecie ze nie mam z nia wspilnych tematow. Ale przychodzi zazwyczaj o tej godzinie kiedy ja jestem Upieklam juz pasztet zaraz zrobie zdjecie. W moim przepisie najwazniejsza jest galka muszkatolowa. Jak bedziecie chcialy przepis to jest bardzo zdrowy. Ja jak myslalam o zrobieniu paztetu to wydawalo mi sie to tak skomplikowane i dlugie. a tak naprawde musisz ugotowac miesko i warzywa, zmielic dodasz jajko i przyprawy i pieczesz
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
W razie co, to jeszcze kilka ze wsi pozbieram [emoji23]
Ostatnia edycja:
bazylia128
ehehehehehehehehehehehe i te twoje blondi. Tez wracamMój koteł nie chce. Zawsze blisko ale nie na mnie. Przy drugim transferze, dzień przed beta przyszedl i sie położył bardzo blisko mnie, przy mojej nodze, myślałam,że to dobry znak ale niestety. A teraz sobie tak leży kolo mnie Zobacz załącznik 1072009
bazylia128
Nie kazdy musi cwiczyc. Ja sie w tym odnalazlam. Jakos grubo wyszlam na tym zdjeciu, Ale to sa juz miesnie. I nie dla kazdego cwiczenia sa dobre. Musisz znalezc dla siebie najlpeszy sposob. Ja duzo biegam bo doprowadza mnie to do euforii jak jestem taka na maksa zmeczona. Ale przypomne ci post sprzed jakiegos czasu. Jak zaczynalam to wygladalam jak kaleka. I myslalam ze zemdleje. Teraz jak biegne to czyje sie pewna swojego ciala. Ale na to trzeba pracowac.Też bym chciała mieć trochę Twojego samozaparcia do ćwiczeń [emoji12]. Ja przedwczoraj ćwiczyłam tyłek i nogi i dwa dni chodzić nie mogę [emoji849]. Wczoraj brzuch robiłam... Ciężko coś mi to idzie bo na kolację pizzę zjadłam w nagrodę za swoje poświęcenie [emoji12]
Bratowa kotu obsikiwała? [emoji23][emoji23][emoji23]No u mnie tez tyle chodzi piechotą, staram sie nie reagowac bo inaczej skonczylo by sie jak u Viletty Villas [emoji7] nie ma kotka w domu juz teraz ale wczesniej mielismy Kaje. To byl Łukasza kot jeszcze sprezd slubu. wiecie ze jak tylko bratowa przyjedzie to zawsze jej cos obsikala
Niedobra bratowa [emoji23]
Liliana87
A dla Bazylki Babci zamówienie dostalam Jak skończę i Bazylia sie zgodzi to Wam pokażeCo tam dziergasz? Pokażesz?
bazylia128
No przeciez pisalam Ci ze nie dobra. A moze to jaa nie dobra ? Nie dogaduje sie, tzn usmiecham sie i nie dochodzi do ostrej wymiany zdan ale widze jak na mnie parzy ze zmija w oku.a ja ze temperament wcale nie mniejszy nie mrugne okiemBratowa kotu obsikiwała? [emoji23][emoji23][emoji23]
Niedobra bratowa [emoji23]
bazylia128
Jade oczywiscie sama Moze za duzo wymagam. Łukasz nas utrzymuje a ja wszystko wydaje na te przyjemnosci. Jedzenie, kino, ksiazki, i leki...
bazylia128
TAK OCZYWISCIE ZE SIE ZGADAZAM. BEDZIEMY PODZIWIAC JUZ TAK SZYBKO?A dla Bazylki Babci zamówienie dostalam Jak skończę i Bazylia sie zgodzi to Wam pokaże
reklama
Liliana87
Jak wrócę do pracy to nie będę miała kiedy . Mi naprawdę zajmuje to kilka dobrych godzin [emoji85][emoji85][emoji85]TAK OCZYWISCIE ZE SIE ZGADAZAM. BEDZIEMY PODZIWIAC JUZ TAK SZYBKO?
Podziel się: