reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No przeciez pisalam Ci ze nie dobra. A moze to jaa nie dobra ? Nie dogaduje sie, tzn usmiecham sie i nie dochodzi do ostrej wymiany zdan ale widze jak na mnie parzy ze zmija w oku.a ja ze temperament wcale nie mniejszy nie mrugne okiem ;)
Uśmiałam się [emoji23]. Uważaj żeby znienacka jadem nie plunęła[emoji23]

reklama
No i dziewczyny dziś juz jest 6 dzień po transferze I jKos tak. ... wiecie c teraz w ddtvn mówią o miłości przez internet znaczy poznaniu miłości i wiecie co mnie naszło mnie na wspomnienia bo właśnie się tam poznaliśmy ... I wiecie co to nawet fajne widzieć tylu ludzi szczęśliwych. ... aż się popłakałam wiadomo różnie bywa i na różne osoby się trafia. ...

Załączniki

• 1579858925686.jpg
    1579858925686.jpg
    185,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 1579858968402.jpg
    1579858968402.jpg
    328,1 KB · Wyświetleń: 72
No i teraz robie ten obrazeczek i jeszcze anioła chyba dziś zacznę bo mnie natchnienie bierze czyli wiadomo od kogo mi przeszło i chyba komplet pójdzie dla chrzestnej na imieniny bo ten transfer mnie wykończył finansowo i coś jej jeszcze dokupie tylko co macie jakiś pomysł jest po 50 chyba. ...

Nie kazdy musi cwiczyc. Ja sie w tym odnalazlam. Jakos grubo wyszlam na tym zdjeciu, Ale to sa juz miesnie. I nie dla kazdego cwiczenia sa dobre. Musisz znalezc dla siebie najlpeszy sposob. Ja duzo biegam bo doprowadza mnie to do euforii jak jestem taka na maksa zmeczona. Ale przypomne ci post sprzed jakiegos czasu. Jak zaczynalam to wygladalam jak kaleka. I myslalam ze zemdleje. Teraz jak biegne to czyje sie pewna swojego ciala. Ale na to trzeba pracowac.
No i właśnie o to chodzi!!! ❤️Każdy ma to coś co mu pasuje i poprawia nastrój. Ja uwielbiam te moje wytwory szyć, uwielbiam też spacery jak jest ładna pogoda. Mózg mi wtedy odpoczywa, wpadam wtedy na najlepsze pomysły i wracam z takiego spaceru jak bazylia z biegania🤩
A tak przy okazji, czy Wasi mężowie narzekają na pracę czy tylko mój M jest taki zawsze niezadowolony?

reklama
No i właśnie o to chodzi!!! ❤Każdy ma to coś co mu pasuje i poprawia nastrój. Ja uwielbiam te moje wytwory szyć, uwielbiam też spacery jak jest ładna pogoda. Mózg mi wtedy odpoczywa, wpadam wtedy na najlepsze pomysły i wracam z takiego spaceru jak bazylia z biegania🤩
A tak przy okazji, czy Wasi mężowie narzekają na pracę czy tylko mój M jest taki zawsze niezadowolony?
Moj przez 5 dni w tygodniu na pytanie"jak w pracy" odpowiada "ok" albo druga wersja to "po staremu"-takiz to wylewny jest. Za to ja ciagle na prace narzekam,bo pracuje w administracji i mam kontakt z maja ludzi,a oni mnie nie raz niemiłosiernie wkurzają 😡
Dzisiaj jest chyba ten dzien właśnie ze bez 0.5l lodow wieczorem sie nie obejdzie..

Do góry