reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój koteł nie chce. Zawsze blisko ale nie na mnie. Przy drugim transferze, dzień przed beta przyszedl i sie położył bardzo blisko mnie, przy mojej nodze, myślałam,że to dobry znak ale niestety. A teraz sobie tak leży kolo mnie ;) Zobacz załącznik 1072009
Ale śliczny Twój kotek 😍!
Moj znowu zawsze się klei do mnie i leży na mnie kiedy tylko i ja leżę, chodzi za mna jak pieseł, jak gotuje w kuchni, to się układa na krześle i leży, jak biore prysznic, czeka pod, wiec aż się zastanawiam jak ewentualnie mógłby mi dać znać ze coś jest na rzeczy 🧐🤨 🤣🤣🤣

Ale śliczny Twój kotek 😍!
Moj znowu zawsze się klei do mnie i leży na mnie kiedy tylko i ja leżę, chodzi za mna jak pieseł, jak gotuje w kuchni, to się układa na krześle i leży, jak biore prysznic, czeka pod, wiec aż się zastanawiam jak ewentualnie mógłby mi dać znać ze coś jest na rzeczy 🧐🤨 🤣🤣🤣
Moje na przykład nie interesowały się w ogóle brzuchem jak byłam w ciąży. Aż mi smutno było bo właśnie słyszałam tyle takich historii o kotach brzuszkowych przytulasach, a tu nic... Jak masz kocią przyklejkę to mega super 😊😊😊

Tak wiecpospalam dzisiaj ponad 10 h a 8 bylam na ilowni. To moja kumpela z silki :) Nie znamy sie i prawie wcale sie nie odzywamy 😍 powaznie jak ona cisnie to i ja i wymieniamy spojrzenia. Poszlysmy kiedys na kawe i tez nie bardzo nam wychodzila konwersacja :-D Ona urodzila 3 dziecko :angry: Dla mnie to wiecie ze nie mam z nia wspilnych tematow. Ale przychodzi zazwyczaj o tej godzinie kiedy ja jestem :) Upieklam juz pasztet zaraz zrobie zdjecie. W moim przepisie najwazniejsza jest galka muszkatolowa. Jak bedziecie chcialy przepis to jest bardzo zdrowy. Ja jak myslalam o zrobieniu paztetu to wydawalo mi sie to tak skomplikowane i dlugie. a tak naprawde musisz ugotowac miesko i warzywa, zmielic dodasz jajko i przyprawy i pieczesz :)

Załączniki

• 20200124_093021.jpg
    20200124_093021.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 100
Ale śliczny Twój kotek [emoji7]!
Moj znowu zawsze się klei do mnie i leży na mnie kiedy tylko i ja leżę, chodzi za mna jak pieseł, jak gotuje w kuchni, to się układa na krześle i leży, jak biore prysznic, czeka pod, wiec aż się zastanawiam jak ewentualnie mógłby mi dać znać ze coś jest na rzeczy [emoji3166][emoji2955] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to mój tez ;) my się śmiejemy,ze to pies w wersji kota. Łazi za nami ciągle, może zasypiać na stojąco ale nie pójdzie sie położyć tylko za nami [emoji1787] czasami mu się zdarzy,ze pojdzie do drugiego pokoju na chwilę poleżeć. Jak sie myje to leży pod drzwiami i czeka [emoji1787] czesto lapke wkłada przez te dziurki w drzwiach. W sypialni ma swoje łóżko, mąż mu zbudował, mija 22 A on hop do swojego wyrka i spi;) ale nad ranem, 3, 4, czasami 5 budzę się A on w moich nogach lub gorsza wersja, wchodzi na mnie i mnie budzi.. i czy mi się chce czy nie, muszę zejść na dół na siku [emoji2368][emoji2369] dla zasady. Ale przytulać się daje tylko jak jest śpiący albo na stole stoi obiad[emoji1787][emoji23] oj, jak on się wtedy przymila [emoji1787][emoji23][emoji192]

Tak wiecpospalam dzisiaj ponad 10 h a 8 bylam na ilowni. To moja kumpela z silki :) Nie znamy sie i prawie wcale sie nie odzywamy [emoji7] powaznie jak ona cisnie to i ja i wymieniamy spojrzenia. Poszlysmy kiedys na kawe i tez nie bardzo nam wychodzila konwersacja :-D Ona urodzila 3 dziecko :angry: Dla mnie to wiecie ze nie mam z nia wspilnych tematow. Ale przychodzi zazwyczaj o tej godzinie kiedy ja jestem :) Upieklam juz pasztet zaraz zrobie zdjecie. W moim przepisie najwazniejsza jest galka muszkatolowa. Jak bedziecie chcialy przepis to jest bardzo zdrowy. Ja jak myslalam o zrobieniu paztetu to wydawalo mi sie to tak skomplikowane i dlugie. a tak naprawde musisz ugotowac miesko i warzywa, zmielic dodasz jajko i przyprawy i pieczesz :)
Ale Ty jesteś szalona. Te Twoje opowieści z krypty [emoji1787][emoji23][emoji1787] szacun dziewczyny [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123] Ty na siłowni a wiesz co ja robię??? P.s nie wiem czemu mi tak te foty obkreca..
1579856130710.jpeg

reklama
Do góry