bazylia128
Fanka BB :)
TAK ❤Teraz najmniej się przejmuj praca, wiadomo kasa jest ważna, ale jak będzie zdrowie to i praca będzie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TAK ❤Teraz najmniej się przejmuj praca, wiadomo kasa jest ważna, ale jak będzie zdrowie to i praca będzie!
Dziękuję kochana ;* jutro będzie jedzoneLiliana87 proszę przepis
Bo nam zapodała jakieś przedwojenne foty [emoji23][emoji1787]Ty masz takie włosy!?!? Zajebiaszcze [emoji7]. A ja sobie Ciebie ciągle wyobrażam w blondzie...
Ja pierdziele ksiadz do mnie przyszedl na kolede a ja w portkach ile to sie daje w koperte. Jezu ja nawet koperty nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powiem Ci, że jest Ok ale nie na dłuższą metę przyjechać, zobaczyć i spadać
Fakt krajobrazy mają piękne ale nie ma drzew .. są same krzaki.
(Jest taki żart - co zrobić jak się zgubisz w islandzkim lesie ? - wstać )
Ogólnie jak jedziemy np na lotnisko to czujesz się jak na marsie - z prawej czasami ocean a czasami mech a z lewej wielkie nic, ogromna przestrzeń. Bardzo brakuje mi właśnie drzew, lata .. tego ciepełka ;(
Tutaj lato wyglada jak u nas marzec/ kwiecień .. Fajnie bo są noce polarne i jest cały czas jasno ale jak mieszkasz tu i rano musisz wstać do pracy a szczerze to nie wiesz czy zasnąłeś na minutę czy już trzeba wstać
A co do ludzi to są bardzo specyficzni- pomocni to tak ale żyją bardzo rozrzutnie. Od wypłaty do wypłaty. Drogie zabawki, dalekie podróże. W większości się liczy kto co ma. Rodzina tutaj nie jest tak pielęgnowana jak w Polsce. Jak byłam u położnej to się mnie pytała czy mam męża czy partnera a jak męża to rewelacja. A męża to też pierwsze dziecko ? Dla nich żadna nowość, że ktoś ma ileś tam dzieci „zasiane”.
A co do pracy to są bardzo leniwi iiii nie myślący (lekko mówiąc) najpierw coś robią a pózniej myślą i jest problem.
Oczywiście plusy też są ale im dłużej tutaj jestem tym bardziej chce wracać ;(
Jak rozmawiam z kimś na ten temat to wszyscy są zgodni, że tylko pieniądze ich tutaj trzymają. A i tak lekarz, stomatolog, zakupy itp robią w Polsce ..
Jak to się mówi - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
tutaj możesz zobaczyć siebie trochę Islandii. Filmik kręcił mój szwagier
Ale napisałam elaborat
Mi tez wypadło mnóstwo. Zawsze jak robilam dwa warkocze to mialam takie grubasy.. A wczoraj zaplotłam i terwz dwa jak kiedyś jeden ;(Ale wypadaja mi tak ze mnie to stresuje.
Co łaska kochana, co łaska [emoji23][emoji1787][emoji23] buty i tak kupi zaMSZOWE , nie za swoje [emoji23][emoji1787]Ja pierdziele ksiadz do mnie przyszedl na kolede a ja w portkach [emoji33] ile to sie daje w koperte. Jezu ja nawet koperty nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahahahhahahahaah żebym to ja wiedziałaJa pierdziele ksiadz do mnie przyszedl na kolede a ja w portkach ile to sie daje w koperte. Jezu ja nawet koperty nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja urodziłam Maksika SN.Mega wspomnienie Ale chyba najważniejsze to się nie nastawiać, i zobaczyć jak będzie. No bo w większości przypadków to nie od nas to wszystko zależy tylko od dziecka i tego jak personel medyczny uzna że będzie najlepiej i najbezpieczniejTak więc trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby dla Ciebie poród też był niezapomnianym, ale w pozytywnym sensie wydarzeniemJa chce mieć SN (o ile będę mogła, różnie bywa)
Oczywiście, że dzieci to dar ❤
Mi to bardzo poprawia nastroj. Wlasnie ogaldam 2 sezon i zgadnijcie co jem - rosolek Łukasz sie zamknal u siebie i czekam do 18 az wwyjdzie @Aduś16 wiadomo cos?
Niezapomniany na pewno będzie ale tak jak mówisz - żeby były same pozytywyJa urodziłam Maksika SN.Mega wspomnienie Ale chyba najważniejsze to się nie nastawiać, i zobaczyć jak będzie. No bo w większości przypadków to nie od nas to wszystko zależy tylko od dziecka i tego jak personel medyczny uzna że będzie najlepiej i najbezpieczniejTak więc trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żeby dla Ciebie poród też był niezapomnianym, ale w pozytywnym sensie wydarzeniem