reklama
Mówię do męża, że mam kumpelę z forum na Islandii i że mu coś pokażę - on do mnie że go moje forum nie interesuje... Ja mówię że tam jest KTM i jeżdżą po Islandii.... Kuźwa, telefon aż mi z ręki wyrwał [emoji23][emoji23][emoji23]Powiem Ci, że jest Ok ale nie na dłuższą metę przyjechać, zobaczyć i spadać [emoji23]
Fakt krajobrazy mają piękne ale nie ma drzew .. są same krzaki.
(Jest taki żart - co zrobić jak się zgubisz w islandzkim lesie ? - wstać [emoji23])
Ogólnie jak jedziemy np na lotnisko to czujesz się jak na marsie - z prawej czasami ocean a czasami mech a z lewej wielkie nic, ogromna przestrzeń. Bardzo brakuje mi właśnie drzew, lata .. tego ciepełka ;(
Tutaj lato wyglada jak u nas marzec/ kwiecień .. Fajnie bo są noce polarne i jest cały czas jasno ale jak mieszkasz tu i rano musisz wstać do pracy a szczerze to nie wiesz czy zasnąłeś na minutę czy już trzeba wstać [emoji58]
A co do ludzi to są bardzo specyficzni- pomocni to tak ale żyją bardzo rozrzutnie. Od wypłaty do wypłaty. Drogie zabawki, dalekie podróże. W większości się liczy kto co ma. Rodzina tutaj nie jest tak pielęgnowana jak w Polsce. Jak byłam u położnej to się mnie pytała czy mam męża czy partnera a jak męża to rewelacja. A męża to też pierwsze dziecko ? Dla nich żadna nowość, że ktoś ma ileś tam dzieci „zasiane”.
A co do pracy to są bardzo leniwi iiii nie myślący (lekko mówiąc[emoji23]) najpierw coś robią a pózniej myślą i jest problem.
Oczywiście plusy też są [emoji41] ale im dłużej tutaj jestem tym bardziej chce wracać ;(
Jak rozmawiam z kimś na ten temat to wszyscy są zgodni, że tylko pieniądze ich tutaj trzymają. A i tak lekarz, stomatolog, zakupy itp robią w Polsce ..
Jak to się mówi - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma
tutaj możesz zobaczyć siebie trochę Islandii. Filmik kręcił mój szwagier
Ale napisałam elaborat [emoji2360]
Mój mąż też jeździ crossem i kocha KTMy. Jak jest sezon to bierze udział w zawodach i ma pełno pucharów. Jest takim średnio zaawansowanym bo jeździ tylko w weekendy. Sprawia mu to ogromną radość [emoji2]
Tak tak tak, nie zapominaj że widziałam Twoje zdjęcia, jesteś śliczna [emoji8].@fredka84 u mnie sie spraly wlosy. Takie zupelne siano. Brwi tez jakies nie wyrazne a i zeby krzywe 3 mi odstaje ale zmiany sa dobre. Teraz panuje obciac na rowno i wrocic na blond bo tesknie Ale u mnie to usmiech zawsze szeroki[emoji173]
Ruda08
Fanka BB :)
Hahahahah widzisz tylko trzeba użyć jakiegoś małego podstępuMówię do męża, że mam kumpelę z forum na Islandii i że mu coś pokażę - on do mnie że go moje forum nie interesuje... Ja mówię że tam jest KTM i jeżdżą po Islandii.... Kuźwa, telefon aż mi z ręki wyrwał [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój mąż też jeździ crossem i kocha KTMy. Jak jest sezon to bierze udział w zawodach i ma pełno pucharów. Jest takim średnio zaawansowanym bo jeździ tylko w weekendy. Sprawia mu to ogromną radość [emoji2]Zobacz załącznik 1071331Zobacz załącznik 1071332Zobacz załącznik 1071333
Tam jeździ mój maż też on akurat woli szosowe- turystyczne ale z bratem czasami sobie pojeździ
Padłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Bo nam zapodała jakieś przedwojenne foty [emoji23][emoji1787]
Wsadź mu za koloratkę [emoji23]Ja pierdziele ksiadz do mnie przyszedl na kolede a ja w portkach [emoji33] ile to sie daje w koperte. Jezu ja nawet koperty nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
motylek24
W tym roku ksiądz pukał do drzwi a ja spałam z córką Potem zastanawiałam się gdzie on jest, w sumie czekaliśmy do godziny 20. Następnego dnia dowiaduje się od sąsiada, owszem kolęda była o 16 .Ja pierdziele ksiadz do mnie przyszedl na kolede a ja w portkach ile to sie daje w koperte. Jezu ja nawet koperty nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie że mają jakieś hobby. Mój to czasami wyjeżdża na zawody w sobotę i wraca w niedzielę i jak musi gdzieś nocować to wtedy ja zostaję w domu, bo mam psy i koty, a tak to z nim jeżdżę często. Kiedyś jak pojechał gdzieś sam to się zapytalam czy jakieś ładne dziewczyny były, a on do mnie że nie wie bo na motory patrzał [emoji23]. Jest już skrzywiony psychicznie[emoji23]Hahahahah widzisz tylko trzeba użyć jakiegoś małego podstępu [emoji23]
Tam jeździ mój maż też [emoji56] on akurat woli szosowe- turystyczne ale z bratem czasami sobie pojeździ [emoji41]
Ruda08
Hhahah lepiej żeby się na motory patrzył niż na inne babki mój kiedyś więcej jeździł, teraz motory sprzedał i jesteśmy tutaj. Ale wiem, że jak wrócimy do pl to siebie kupiFajnie że mają jakieś hobby. Mój to czasami wyjeżdża na zawody w sobotę i wraca w niedzielę i jak musi gdzieś nocować to wtedy ja zostaję w domu, bo mam psy i koty, a tak to z nim jeżdżę często. Kiedyś jak pojechał gdzieś sam to się zapytalam czy jakieś ładne dziewczyny były, a on do mnie że nie wie bo na motory patrzał [emoji23]. Jest już skrzywiony psychicznie[emoji23]
reklama
Nooo, mój się śmieje że jak by motoru nie miał, to by pod sklepem z pijusami siedział [emoji23]Hhahah lepiej żeby się na motory patrzył niż na inne babki [emoji23] mój kiedyś więcej jeździł, teraz motory sprzedał i jesteśmy tutaj. Ale wiem, że jak wrócimy do pl to siebie kupi
Podziel się: