reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Frankie &Grace, top of the lake(@sandra777.12 tam akcja dzieje sie w ISlandi i gra Polak. Piekne widoki. Brought church, O strenger things nie wspomne. Mi sie bardzo podobal dokument serialy z naszego dziecinstwa. RUHOME PIASKI - MEGA, Papiezy dwoch, Irlandczyk, Zodiak, Czarne lustro, Django, Pralnia, Orange is the new black, A moje ulubine filmy to NIEWIERNA I INNI. Tylko tego nie ma na netflix.
Niewierna to ten z Diane Lane i Richardem Gere? Jeśli tak, to to też jeden z moich ulubionych filmów 😉

A co to za kropelki?

Moje wewnętrzne ja mówi, że albo z tym albo z żadnym. Także nie ma opcji...

Ja dzięki temu forum dałam radę wtedy i daje radę teraz. Ale myślę że doświadczenia z ivf zawsze gdzieś ze mną zostaną.

Ja mogę być wegetarianką jak boczek będzie wege 😁

Czasem z tylko najgorszych sytuacji najlepsze rzeczy wychodzą. Trzymam kciuki.

@caro ja przy blizniakach miałam 1 będę w 6dpt i miałam 5,7. Martwi mnie ten spadek progesteronu.
Mnie właśnie też dlatego wolę się nie nastawiać może dobrze ,że w pracy jestem to wyć do księżyca będę dopiero w domu ;)
Miłego popołudnia babeczki.

Dzwonił lekarz . Kazał mi podnieść dawkę luteiny i dodatkowo pod język , ale myślisz że w.6.dpt to uratuje sytuację??
A on w to wierzy? Bo ja niestety nie wierzę😪 Aduś pisała że miała nisko, ale troszkę więcej jednak. Może akurat jesteś jedną z tych osób z późną implantacją... I tak powtarzasz jeszcze raz. Wtedy będzie wiadomo na 100%

@Caro♤♤♤♤ Masz jeszcze mrozaczki i to dużo ich, więc faktycznie przed kolejnym transferem lepiej posprawdzać kilka rzeczy. Histeroskopia jeśli nie robiłaś, ta receptywność też może coś wnieść. Wiadomo, że to może być kwestia zarodków, ale lepiej się upewnić czy wszystko inne jest ok, żeby nie stracić tych które masz
Też tak myślę tylko muszę budżet znaleźć, tyle piszecie o tej immunologi. Może od tego wsrto zacząć, niewiem zielona jestem . Na wszytsko niestety kasy nie mam ;(. Od czego polecacie zacząć??

reklama
Do góry