reklama
bazylia128
Fanka BB :)
ANAKETON. Super sa podobno jeszcze usypiaja. Ale jak widac mi nie daly rady. Ale mdlsci przeszly rano tylko ze dwa razy sobie wybykalam ale bez tresci. Jak je wypilam to mi sie tak milo i cieplo zrobilo w brzuszku.A co to za kropelki?
Moje wewnętrzne ja mówi, że albo z tym albo z żadnym. Także nie ma opcji...
Ja dzięki temu forum dałam radę wtedy i daje radę teraz. Ale myślę że doświadczenia z ivf zawsze gdzieś ze mną zostaną.
Ja mogę być wegetarianką jak boczek będzie wege
Czasem z tylko najgorszych sytuacji najlepsze rzeczy wychodzą. Trzymam kciuki.
@caro ja przy blizniakach miałam 1 będę w 6dpt i miałam 5,7. Martwi mnie ten spadek progesteronu.
Miłego popołudnia babeczki.
Vinszka
O nudzie nie mam mowy [emoji3526] ale powiem szczerze, że chętnie bym wróciła do kolejnych starań [emoji6]No to źle ze mną będzie [emoji23]
Czyli masz ciekawie w domu Nie nudzisz się [emoji23] zdrówka życzę całej brygadzie [emoji8]
Dopiero dwa miesiące bez brzucha jestem [emoji85] a czekać muszę minimum 2 lata.
Ruda08
Kobieto Ty to masz tempo a czemu aż 2 lata ? Miałaś 2 cesarkę ?O nudzie nie mam mowy [emoji3526] ale powiem szczerze, że chętnie bym wróciła do kolejnych starań [emoji6]
Dopiero dwa miesiące bez brzucha jestem [emoji85] a czekać muszę minimum 2 lata.
bazylia128
Nio cos ty Rozowe ❤ ja nie dawno zrobilam rudawe od blond po szatynke a teraz rudy❤ Ja dobrze czekam az lukasz do mnie wroci leze i czytam. Jest OK. Wiem ze moze to glupie ale teraz caaly czas sie ciesze ze moje dwa niedrozne jajowody zadzialaly. Juz nie mysle o bolu. Z mama zjadlam sniadanie tylko denerwuje sie co z praca.@bazylia128 a jak ogólnie się czujesz? Dobrze już?
Ja na poprawę humoru umówiłam się do fryzjera za 2 tygodnie, będę miała różowawe włoski [emoji12]
Netiaskitchen
@Caro♤♤♤♤ Masz jeszcze mrozaczki i to dużo ich, więc faktycznie przed kolejnym transferem lepiej posprawdzać kilka rzeczy. Histeroskopia jeśli nie robiłaś, ta receptywność też może coś wnieść. Wiadomo, że to może być kwestia zarodków, ale lepiej się upewnić czy wszystko inne jest ok, żeby nie stracić tych które masz
Ostatnia edycja:
bazylia128
nie wkleeje calej buzi bo
Ostatnia edycja:
Ty masz takie włosy!?!? Zajebiaszcze [emoji7]. A ja sobie Ciebie ciągle wyobrażam w blondzie...nie wkleeje calej buzi bo sie boje ze DEWOTY mnie znajda [emoji7]
reklama
bazylia128
Opowiedz toche o zyciu w Islandii. Jestesm dumna i Łukszowi mojej mamie opowiadam ze moja kolezanka tam mieszkaWiedziałam jeden odcinek tego i to nie dla
Mnie Jeden film Bonda też był kręcony na Islandii
Piękne widoki to na chwile, pózniej to już nie cieszy
Podziel się: