reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Aaaaa dla mnie numerem jeden są Telefonistki ;) hiszpański serial (pierwszy raz obejrzałam hiszpański serial)
Czekam na ostatni czwarty sezon, który wyjdzie 14.02 ❤️❤️❤️❤️

reklama
Liliana87 proszę przepis

Załączniki

• 1579698272717.jpg
    1579698272717.jpg
    244,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 1579698394971.jpg
    1579698394971.jpg
    232,8 KB · Wyświetleń: 67
A co to za kropelki?

Moje wewnętrzne ja mówi, że albo z tym albo z żadnym. Także nie ma opcji...

Ja dzięki temu forum dałam radę wtedy i daje radę teraz. Ale myślę że doświadczenia z ivf zawsze gdzieś ze mną zostaną.

Ja mogę być wegetarianką jak boczek będzie wege 😁

Czasem z tylko najgorszych sytuacji najlepsze rzeczy wychodzą. Trzymam kciuki.

@caro ja przy blizniakach miałam 1 będę w 6dpt i miałam 5,7. Martwi mnie ten spadek progesteronu.

Miłego popołudnia babeczki.
ANAKETON. Super sa podobno jeszcze usypiaja. Ale jak widac mi nie daly rady. Ale mdlsci przeszly rano tylko ze dwa razy sobie wybykalam ale bez tresci. Jak je wypilam to mi sie tak milo i cieplo zrobilo w brzuszku.

No to źle ze mną będzie [emoji23]

Czyli masz ciekawie w domu ;) Nie nudzisz się [emoji23] zdrówka życzę całej brygadzie [emoji8]
O nudzie nie mam mowy [emoji3526] ale powiem szczerze, że chętnie bym wróciła do kolejnych starań [emoji6]
Dopiero dwa miesiące bez brzucha jestem [emoji85] a czekać muszę minimum 2 lata.

@bazylia128 a jak ogólnie się czujesz? Dobrze już?
Ja na poprawę humoru umówiłam się do fryzjera za 2 tygodnie, będę miała różowawe włoski [emoji12]
Nio cos ty 😍 Rozowe ❤ ja nie dawno zrobilam rudawe od blond po szatynke a teraz rudy❤ Ja dobrze czekam az lukasz do mnie wroci leze i czytam. Jest OK. Wiem ze moze to glupie ale teraz caaly czas sie ciesze ze moje dwa niedrozne jajowody zadzialaly. Juz nie mysle o bolu. Z mama zjadlam sniadanie tylko denerwuje sie co z praca.

@Caro♤♤♤♤ Masz jeszcze mrozaczki i to dużo ich, więc faktycznie przed kolejnym transferem lepiej posprawdzać kilka rzeczy. Histeroskopia jeśli nie robiłaś, ta receptywność też może coś wnieść. Wiadomo, że to może być kwestia zarodków, ale lepiej się upewnić czy wszystko inne jest ok, żeby nie stracić tych które masz

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry