reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jesteście wszystkie Kochane ❤.
Ja już w domu, troszkę mieli opóźnienia w klinice i przed nami było jeszcze 4 pary czekające na transfer.
@Aduś16 Rozumiesz ta radość i jednocześnie rozczarowanie... trzymam kciuki za dzisiejsza rozmowę ✊🏻✊🏻✊🏻
@Dakita30 masz racje, muszę myśleć w taki sposób, ale to i tak jakoś tak przykro, ze nie potrafię się tak bardzo cieszyć z tego transferu, bo się boje ze i ten który jest nie da rady. Ale wiem, odpędzam zle myśli! 💪🏼
@bazylia128 dzięki ze mi zasugerowałas takie pytanie, bo byłam w takim szoku ze nie myślałam. Pytalam dlaczego, po prostu tak się nieraz dzieje, ze nie wszystkie dają radę przy rozmrożeniu. Niby wiem,ale zawsze liczymy na to, ze nas to akurat nie spotka 😉

Dziś i jutro mam wolne, zaraz się biorę za oglądanie Chylki 😁, po drodze kupiłam duże lody, a co należy mi się dzisiaj 😛
Wiem ze znowu sie pytam ale o co chodzi z ta chylka?

reklama
Kropelki zrobily robote. Nie mam mdlosci a w brzuszui mi sie tak milo zrobilo. Jakby co to polecam.
A co to za kropelki?
A mąż na dawcę nasienia nie chce się zgodzić?
Moje wewnętrzne ja mówi, że albo z tym albo z żadnym. Także nie ma opcji...
Każda kobieta ma prawo do swoich odczuć. Macie bliźniaki A mimo to pragniesz jeszcze dzidzi. To normalne. Ja pragnę choc jedno dziecko, a jestem pewna,że gdyby sie udalo pragnelabym wiecej. To wszystko nie jest takie proste. I te ograniczenia finansowe i zdrowotne..
Gdybym nie trafiła na to forum A tylko jezdzilibysmy do kliniki, byłabym jak ciemna owca posrod tej calej machiny tam działającej.. Jak bardzo otworzyły mi sie oczy czytając Wasze historie.. to jest aż niewiarygodne. I też nieraz mysle, ze nadejdzie taki dzień, w którym beszie trzeba powiedziec sobie dość.. poki co odpycham te myśli daleko, daleko, ale co jakiś czas sie pojawiają...
Trzymam kciuki by udało Wam się spełnić do konca i wypełnić te "puste akwarium" [emoji8]
Ja dzięki temu forum dałam radę wtedy i daje radę teraz. Ale myślę że doświadczenia z ivf zawsze gdzieś ze mną zostaną.
Ja praktycznie nie jem mięsa, bo jak jestem np w gościach to nie odstawiam cyrku jak mi ktoś talerz z jakimś mięsiwem poda i z grzeczności chociaż próbuje( choć nieraz staje w gardle 😂😂😂)
Ale nikogo nie nawracam 😜, to jest decyzja każdego co je i jak lubi.
Podoba mi się za to Twoje podejście, bo zawsze tak będzie, ze zwierzęta będą na mięso, ale Ty się tak o nie troszczysz i widać ze maja dobrze u Ciebie za życia 😜.
Dlatego jeśli już mięso, to z takich hodowli.
Ja mogę być wegetarianką jak boczek będzie wege 😁
Dziewczyny dziś jadę na Interview a kompletnie się do tego na tą chwilę nie nadaje... Zaczyna mnie dopadac straszny dół, chce aby to poronienie już było za mną, chyba powinnam się cofnąć w tygodniu do szpitala, na razie nie plamie, nie mam boli.... nie mogę z tym normalnie żyć, o niczym innym nie myślę, pewnie da się to dziś wyczuć i dupa będzie z nowej pracy.. Nawet mój syn wyczuwa bo chodzi za mną i mówi ciągle abym tylko nie zaczęła płakać.. Czuje jakbym miała chęć schować się na jakiś czas przed całym światem! Napisałam maila do mojego lekarza z Invicty, może uda mi się z nim porozmawiać w piątek... Trzymajcie się!
Czasem z tylko najgorszych sytuacji najlepsze rzeczy wychodzą. Trzymam kciuki.

@caro ja przy blizniakach miałam 1 będę w 6dpt i miałam 5,7. Martwi mnie ten spadek progesteronu.

Miłego popołudnia babeczki.

Wiem ze znowu sie pytam ale o co chodzi z ta chylka?
To jest polski serial, ale naprawdę fajny. Obejrzałam już pierwszy sezon i teraz jest drugi, Chylka kasacja. Ja to oglądam na TVN player, chyba jakaś opcje trzeba tam wykupić lub pakiet, coś trochę jak Netflix można powiedzieć. Naprawdę polecam, mnie bardzo pierwsza cześć wciągnęła 😁.
Leżę już gotowa z kropkiem w brzuchu, kotem na brzuchu i odpalam serial 😁

A myślisz że ja to jakaś madame z salonów [emoji23]. Lubię sobie poprzeklinać, ale przy obcych to udaję że jestem wychowana Lady [emoji12]
No ja taka prosta baba ze wsi jestem. Jak sie wkurze to żmije i padalce mi z buzi lecą. Ostatnio usłyszałam,ze jak ktoś przeklina to znaczy,ze ma słaby zasób słownictwa aby wyrazić swoje "niezadowolenie" i dlatego bluzni. Serio? Nie uważam. Przy dzieciach nie przeklinam. Bardziej uwazam,ze jak ktoś sobie przeklnie to jakis taki bardziej szczery jest.

Frankie &Grace, top of the lake(@sandra777.12 tam akcja dzieje sie w ISlandi i gra Polak. Piekne widoki. Brought church, O strenger things nie wspomne. Mi sie bardzo podobal dokument serialy z naszego dziecinstwa. RUHOME PIASKI - MEGA, Papiezy dwoch, Irlandczyk, Zodiak, Czarne lustro, Django, Pralnia, Orange is the new black, A moje ulubine filmy to NIEWIERNA I INNI. Tylko tego nie ma na netflix.
Wiedziałam jeden odcinek tego i to nie dla
Mnie 😂 Jeden film Bonda też był kręcony na Islandii ;)
Piękne widoki to na chwile, pózniej to już nie cieszy ;)

reklama
Do góry