reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eeee tam. Ja je zawczasu nastrajam. Mówię na przykład przez 2 tygodnie "Szamanie, będziesz pyszny w pomidorkach"[emoji3] i w tedy on się lepiej czuje i ja też[emoji23]
Przerażające trochę. Pamiętam jak mój dziadek hodował 2 króliki. Miałam kilka lat, wiek przedszkolny. Króliczki były śliczne, mięciutkie, lubiłam je miziać, karmić, na dałam im imiona. Aż na Wielkanoc króliczki zniknęły. Okazało się że poszły na pasztet... Nie jadłam go wtedy i dopiero niedawno pasztet wrócił do mojego menu, bo tak to cały czas mu się kojarzył z tymi biednymi króliczkami...

Eeee tam. Ja je zawczasu nastrajam. Mówię na przykład przez 2 tygodnie "Szamanie, będziesz pyszny w pomidorkach"[emoji3] i w tedy on się lepiej czuje i ja też[emoji23]
Ja pierdziele. Lubie takie osoby jak ty. Nie jestem ortodoksem i jem mieso Mam tylko nadzieje ze to nie ty je kilim... Zdaje sobie sprawe ze pewnie to wiazesz ze swoim zawodem. A Twoj Pawelek jaka ma w tym role? Wiesz ze i tak mam do ciebie slabość ;) ❤ ❤ ❤

Przerażające trochę. Pamiętam jak mój dziadek hodował 2 króliki. Miałam kilka lat, wiek przedszkolny. Króliczki były śliczne, mięciutkie, lubiłam je miziać, karmić, na dałam im imiona. Aż na Wielkanoc króliczki zniknęły. Okazało się że poszły na pasztet... Nie jadłam go wtedy i dopiero niedawno pasztet wrócił do mojego menu, bo tak to cały czas mu się kojarzył z tymi biednymi króliczkami...
No uplakalam sie :)

reklama
Sama witd3 z k2. Razem wspomaga wchłanianie samej d3. Możliwe że również magnezu ale tu nie jestem pewna. Marka thorne razem z solgarem rzekomo najlepsze. Później life extension i now foods.
No z tym solgarem to nie była bym tego pewna .. solgar = monsanto = Bayer = gmo = glifosat = roundup 😑

Do góry