reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po ;( byl zabieg bo wszystko sie zatrzymalo w sciance macicy.Lukasz w klotni z calym personelem. @Dakita30 odczowam wszystke smaki i zapaychy z dziecinstwa to dziwne i trwa kilka sekund. Nie czuje sie na silach che spac... @fredka84 jak tam ?
Ja juz po ;( byl zabieg bo wszystko sie zatrzymalo w sciance macicy.Lukasz w klotni z calym personelem. @Dakita30 odczowam wszystke smaki i zapaychy z dziecinstwa to dziwne i trwa kilka sekund. Nie czuje sie na silach che spac... @fredka84 jak tam ?
Kochanie Ty jesteś po znieczuleniu, możesz mieć teraz różne dziwne odczucia, niemprzejmuj się nimi, one mina. Bardzo Ci współczuję 😢 aż trudno mi pojąć to co się wydarzyło, jednak cieszę się, że masz to za sobą i trzymam za Ciebie kciuki abyś doszła do siebie jak najszybciej! ✊😚

Powiedziała, że po prostu tak się zdarza... Ze nie ma konkretnej przyczyny... Nie miałam stresu, nie czułam się źle, tylko spałam dużo, nie miałam krwawień nic.. Teraz leżę i nie mam siły wstać z łóżka 😞😞😞 Takiej opcji nie bralm pod uwagę.. 😞😞😞
Strasznie współczuję 😪To musi być dla Ciebie jakiś straszny koszmar. Trzymaj się!!!
Teraz na pewno jest za wcześnie, żeby o tym myśleć, ale trzymam kciuki, żebyście nie odpuścili i walczyli dalej o swoje szczęście 😘

Ostatnio znowu jakoś się tu u nas smutno zrobiło... Taki czas dziwny i tyle złych wieści. Marzę o tym, żeby przyszedł taki dzień, że wszystkim nam się już uda spełnić nasze największe marzenie i będzie można zgasic światło i zamknąć to forum na 3 spusty. My się umówimy w jakimś parku na piknik na trawce, a wokół będą bawić się nasze młode 😊Taka wizja przyszłości. W tym depresyjnym paskudnym dniu aż dziwne że mnie takie wizje nachodzą.. .

Kochana zrobili Ci lyzeczkowanie? Mowili kiedy mozna do stymulacji podejsc ? Kurcze zastanawiam się czy ja dobrze zrobiłam że naturalnie chce poronic.. Nic się u mnie nie zaczyna, nawet nie plamie... A jak się źle oczyszcze to mogą pozostać resztki i i tak skończę na zabiegu... Jak do kończą tygodnia nic się nie zacznie chyba wróce do szpitala...

Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(
Boże jak to możliwe?? Trzymaj sie, bardzo mi przykro😔😔

No wlasnie nie wporzadku. 1 bastus jest zdrowy,2 do konsultacji u drJaneczko,bo maja prawidłowe i nieprawidłowe komorki. Czyli ze co na dwoje babka wróżyła i moze byc chore albo zdrowe,w zależności ktore komorki sie bardziej rozwiną??
PGS miał pomóc,a chyba skończy sie to jakims dołem albo stanem przed zawalowym :(
Mial ktos kontakt z ta genetyk?
Na wyniki ostatniego blastusia trzeba czekac bo cos poszło nie tak i muszą powtórzyć badanie.
Ze macie 1 zdrowy zarodek a to mega dużo!!!

reklama
Do góry