Laurka2019
Fanka BB :)
Ja bym chciala żeby było tak ze jak sie komus dobrze życzy to to sie dzieję.Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
Przykro mi ze tak nie jest,bo bardzo Ci kibicowalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chciala żeby było tak ze jak sie komus dobrze życzy to to sie dzieję.Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
Mi przy becie ok 200 wyszła bladziutka druga kreskaTak robię test ale chce mieć ogólny pogląd od kuedy widać betę hcg w krwi i ile ona wynosi
Kochanie Ty jesteś po znieczuleniu, możesz mieć teraz różne dziwne odczucia, niemprzejmuj się nimi, one mina. Bardzo Ci współczuję aż trudno mi pojąć to co się wydarzyło, jednak cieszę się, że masz to za sobą i trzymam za Ciebie kciuki abyś doszła do siebie jak najszybciej!
Strasznie współczuję To musi być dla Ciebie jakiś straszny koszmar. Trzymaj się!!!Powiedziała, że po prostu tak się zdarza... Ze nie ma konkretnej przyczyny... Nie miałam stresu, nie czułam się źle, tylko spałam dużo, nie miałam krwawień nic.. Teraz leżę i nie mam siły wstać z łóżka Takiej opcji nie bralm pod uwagę..
Zgadzam się z Tobą, gdybyśmy miały taką moc jak piszesz to życie byłoby piękniejsze. Niestety nie tak prosto jest z tym dobrem, które wraca...Ja bym chciala żeby było tak ze jak sie komus dobrze życzy to to sie dzieję.
Przykro mi ze tak nie jest,bo bardzo Ci kibicowalam.
Kochana zrobili Ci lyzeczkowanie? Mowili kiedy mozna do stymulacji podejsc ? Kurcze zastanawiam się czy ja dobrze zrobiłam że naturalnie chce poronic.. Nic się u mnie nie zaczyna, nawet nie plamie... A jak się źle oczyszcze to mogą pozostać resztki i i tak skończę na zabiegu... Jak do kończą tygodnia nic się nie zacznie chyba wróce do szpitala...
Boże jak to możliwe?? Trzymaj sie, bardzo mi przykroRozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(
Ze macie 1 zdrowy zarodek a to mega dużo!!!No wlasnie nie wporzadku. 1 bastus jest zdrowy,2 do konsultacji u drJaneczko,bo maja prawidłowe i nieprawidłowe komorki. Czyli ze co na dwoje babka wróżyła i moze byc chore albo zdrowe,w zależności ktore komorki sie bardziej rozwiną??
PGS miał pomóc,a chyba skończy sie to jakims dołem albo stanem przed zawalowym
Mial ktos kontakt z ta genetyk?
Na wyniki ostatniego blastusia trzeba czekac bo cos poszło nie tak i muszą powtórzyć badanie.
Moja kumpela też miała betę ok 200, a pod światło szukałyśmy cienia drugiej kreski. Był ledwo widoczny...Mi przy becie ok 200 wyszła bladziutka druga kreska