reklama
Powiedziała, że po prostu tak się zdarza... Ze nie ma konkretnej przyczyny... Nie miałam stresu, nie czułam się źle, tylko spałam dużo, nie miałam krwawień nic.. Teraz leżę i nie mam siły wstać z łóżka Takiej opcji nie bralm pod uwagę..Macie jeszcze dwa mrozaczki więc jest z czym walczyć, nie musisz zaczynać od nowa. A lekarz podał wam jakąs prawdopodobna przyczynę
mary.m
Fanka BB :)
Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
Przykro mi ☹ może faktycznie w tej immunologii jest problem, dobrze, że umówiłaś wizytę
KarolinaJ79
No ja tez ale trudno !!! Pani powiedziała ze jest to związane głównie z papierologia! No cóż jak to w tym krajuKurcze szkoda bo myslalam ze uda Ci się przez telefon wszystko załatwić
Liliana87
KarolinaJ79
Tak mi przykro Kochana!! To jest straszne przeżycie !!!! Tak możni Ci współczuje !!!! Nie ma słów ze takie rzeczy mogą się zdarzyć!!!!
Ola wypłacz się przebolej i wracaj po swoje mrozaki. Następnym razem napewno się uda !!Powiedziała, że po prostu tak się zdarza... Ze nie ma konkretnej przyczyny... Nie miałam stresu, nie czułam się źle, tylko spałam dużo, nie miałam krwawień nic.. Teraz leżę i nie mam siły wstać z łóżka Takiej opcji nie bralm pod uwagę..
Netiaskitchen
Mega szybko to wszystko ogarnęliście. Szacun!!! To musiało być cholernie trudne. Nadal nie rozumiem jak to możliwe że tak się stało, ale na pewno mega masz czuja, że wiedziałaś że trzeba sprawdzić co jest. Teraz na pewno potrzebujesz chwilę odpocząć fizycznie i psychicznie. Wiesz już na ile dostaniesz L4? Masz jeszcze chwilę do właściwej stymulacji, mam nadzieję że nic nie trzeba będzie przesuwać. Daj znać Kochana jak coś będziesz wiedziała. I dużo pozytywnej energii wysyłam, niech troczkę pomoże
Netiaskitchen
Jak się trzymasz? Chyba słabo, bo straszna cisza... Odezwij się Kochana. Przytulam mocno!!! Jak umiera nadzieja to cholernie boli...Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
reklama
Laurka2019
No wlasnie nie wporzadku. 1 bastus jest zdrowy,2 do konsultacji u drJaneczko,bo maja prawidłowe i nieprawidłowe komorki. Czyli ze co na dwoje babka wróżyła i moze byc chore albo zdrowe,w zależności ktore komorki sie bardziej rozwiną??Jak wszystko w porządku to w jakim celu ??
PGS miał pomóc,a chyba skończy sie to jakims dołem albo stanem przed zawalowym
Mial ktos kontakt z ta genetyk?
Na wyniki ostatniego blastusia trzeba czekac bo cos poszło nie tak i muszą powtórzyć badanie.
Podziel się: