reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Macie jeszcze dwa mrozaczki więc jest z czym walczyć, nie musisz zaczynać od nowa. A lekarz podał wam jakąs prawdopodobna przyczynę
Powiedziała, że po prostu tak się zdarza... Ze nie ma konkretnej przyczyny... Nie miałam stresu, nie czułam się źle, tylko spałam dużo, nie miałam krwawień nic.. Teraz leżę i nie mam siły wstać z łóżka 😞😞😞 Takiej opcji nie bralm pod uwagę.. 😞😞😞

Ja juz po ;( byl zabieg bo wszystko sie zatrzymalo w sciance macicy.Lukasz w klotni z calym personelem. @Dakita30 odczowam wszystke smaki i zapaychy z dziecinstwa to dziwne i trwa kilka sekund. Nie czuje sie na silach che spac... @fredka84 jak tam ?
Tak mi przykro Kochana!! To jest straszne przeżycie !!!! Tak możni Ci współczuje !!!! Nie ma słów ze takie rzeczy mogą się zdarzyć!!!!

Powiedziała, że po prostu tak się zdarza... Ze nie ma konkretnej przyczyny... Nie miałam stresu, nie czułam się źle, tylko spałam dużo, nie miałam krwawień nic.. Teraz leżę i nie mam siły wstać z łóżka 😞😞😞 Takiej opcji nie bralm pod uwagę.. 😞😞😞
Ola wypłacz się przebolej i wracaj po swoje mrozaki. Następnym razem napewno się uda !!

Ja juz po ;( byl zabieg bo wszystko sie zatrzymalo w sciance macicy.Lukasz w klotni z calym personelem. @Dakita30 odczowam wszystke smaki i zapaychy z dziecinstwa to dziwne i trwa kilka sekund. Nie czuje sie na silach che spac... @fredka84 jak tam ?
Mega szybko to wszystko ogarnęliście. Szacun!!! To musiało być cholernie trudne. Nadal nie rozumiem jak to możliwe że tak się stało, ale na pewno mega masz czuja, że wiedziałaś że trzeba sprawdzić co jest. Teraz na pewno potrzebujesz chwilę odpocząć fizycznie i psychicznie. Wiesz już na ile dostaniesz L4? Masz jeszcze chwilę do właściwej stymulacji, mam nadzieję że nic nie trzeba będzie przesuwać. Daj znać Kochana jak coś będziesz wiedziała. I dużo pozytywnej energii wysyłam, niech troczkę pomoże😘😘😘

reklama
Jak wszystko w porządku to w jakim celu ??
No wlasnie nie wporzadku. 1 bastus jest zdrowy,2 do konsultacji u drJaneczko,bo maja prawidłowe i nieprawidłowe komorki. Czyli ze co na dwoje babka wróżyła i moze byc chore albo zdrowe,w zależności ktore komorki sie bardziej rozwiną??
PGS miał pomóc,a chyba skończy sie to jakims dołem albo stanem przed zawalowym :(
Mial ktos kontakt z ta genetyk?
Na wyniki ostatniego blastusia trzeba czekac bo cos poszło nie tak i muszą powtórzyć badanie.

Do góry