reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pierwsze.... Miałam cały czas dobre przeczucie. Potem cały czas myślałam, że zostanie jedno... Masakra. Transfer miałam 9 grudnia. Powiem Ci, że jestem bardzo zniechęcona.. Jak sobie pomyślę, że będę tam znowu jeździć (do kliniki) , znowu tabletki, zastrzyki.. Odechciewa się. Ale przed poprzednim badaniem jak i tym miałam dwa te same sny - brudna woda i pływające martwe ryby 🙄
A jaki u was problem ?? Jest wskazaniem do ivf

A jaki u was problem ?? Jest wskazaniem do ivf
U mnie wszystko ok. Od przygotowania, poprzez punkcję, transfer do pierwszego USG wszystko perfekt.. U mojego partnera zła jakość spermy. Potem go leczyli i było ok. Nie super, ale ok. W sumie w klinice jesteśmy zameldowani od 3 lat. To było nasze pierwsze podejście...

Ja juz po ;( byl zabieg bo wszystko sie zatrzymalo w sciance macicy.Lukasz w klotni z calym personelem. @Dakita30 odczowam wszystke smaki i zapaychy z dziecinstwa to dziwne i trwa kilka sekund. Nie czuje sie na silach che spac... @fredka84 jak tam ?
Ahhh ciężka sytuacja ;( ale dobrze, że już po wszystkim ;(
Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy 😘

reklama
U mnie wszystko ok. Od przygotowania, poprzez punkcję, transfer do pierwszego USG wszystko perfekt.. U mojego partnera zła jakość spermy. Potem go leczyli i było ok. Nie super, ale ok. W sumie w klinice jesteśmy zameldowani od 3 lat. To było nasze pierwsze podejście...
Macie jeszcze dwa mrozaczki więc jest z czym walczyć, nie musisz zaczynać od nowa. A lekarz podał wam jakąs prawdopodobna przyczynę

Do góry