reklama
Jak wszystko w porządku to w jakim celu ??Dziewczyny co to znaczy ze nawet po PGSie zarodek powinien byc skonsultowany z genetykiem?
A jaki u was problem ?? Jest wskazaniem do ivfPierwsze.... Miałam cały czas dobre przeczucie. Potem cały czas myślałam, że zostanie jedno... Masakra. Transfer miałam 9 grudnia. Powiem Ci, że jestem bardzo zniechęcona.. Jak sobie pomyślę, że będę tam znowu jeździć (do kliniki) , znowu tabletki, zastrzyki.. Odechciewa się. Ale przed poprzednim badaniem jak i tym miałam dwa te same sny - brudna woda i pływające martwe ryby
Napewno podskoczy masz dużo lekówmam domiesniowo
prolutex i teraz 2 razy crinone a wcześniej raz dziennie może pomoże wogole to w dniu transferu miałam po południu taki ból głowy taki migrenowy ze usnac nie mogłam dopiero wieczorem jak się przespalam przez noc przeszło tak czasem na stres reaguje
Przykro mi ściskamMam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
U mnie wszystko ok. Od przygotowania, poprzez punkcję, transfer do pierwszego USG wszystko perfekt.. U mojego partnera zła jakość spermy. Potem go leczyli i było ok. Nie super, ale ok. W sumie w klinice jesteśmy zameldowani od 3 lat. To było nasze pierwsze podejście...A jaki u was problem ?? Jest wskazaniem do ivf
Ruda08
Fanka BB :)
Ahhh ciężka sytuacja ;( ale dobrze, że już po wszystkim ;(
Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy
reklama
Macie jeszcze dwa mrozaczki więc jest z czym walczyć, nie musisz zaczynać od nowa. A lekarz podał wam jakąs prawdopodobna przyczynęU mnie wszystko ok. Od przygotowania, poprzez punkcję, transfer do pierwszego USG wszystko perfekt.. U mojego partnera zła jakość spermy. Potem go leczyli i było ok. Nie super, ale ok. W sumie w klinice jesteśmy zameldowani od 3 lat. To było nasze pierwsze podejście...
Podziel się: