reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agapl no i smaży się zaledwie kilka sekund z obu stron na dobrze rozgrzanym ale nie zagorący tłuszczu. praktycznie wrzucasz, obracasz i wyjmujesz ledwie co przyżółcone (prawie białe).bo jak nie to się przypalą i będą niedobre.

reklama
Lawendowy nadałam paczkę pośpiesznym;-),kurde czemu ty tak daleko mieszkasz:-(. przyprowadź się gdzies bliżej to może i jakaś pracę uda się wykombinować:-)

Hola, coś w tym jest, że mieszkam za daleko :-) Mój mąż, jak stracił pracę, rozpuścił wici wśród znajomych i w ciągu jednego dnia miał dwie propozycje pracy, ale we Wrocławiu.

Agap, pisałam do Misi z prośbą o poradę prawną. Na pierwszy rzut oka prawo jest po mojej stronie.
Zobaczymy, co będzie jak zaniosę pismo pani dyr. A ona sprzeciwu nie znosi. I zawsze wszystko musi być, tak jak ona chce.

Muszę pokazać Wam cudownej urody naszyjnik uszyty techniką sutaszową.
Te cudo zostało uszyte specjalnie z myślą o WOŚP..
Może kiedyś, jak będę miała dddduuuuuużżżżżżżooooooooo czasu, uszyję sobie podobny :-)
A na razie cieszę oczy:-D

TĘCZAK -niesamowity naszyjnik szyty w całej Polsce (698007) - Aukcje Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Serce naszyjnika:
stylowi_pl_bizuteria_2784521.jpg

A tak wyglądały wszystkie elementy przed zszyciem:
stylowi_pl_bizuteria_2634911.jpg

Babeczki, dostałam wiadomość od Madzialenak.
Biedactwo leży z gorączką i cała truchleje, czy aby Maleństwu nic nie będzie.

Bardzo prosiła o kciuki.

Także zaciskamy kciuki i wysyłamy fluidy zdrówka, aby jak najszybciej choróbsko sobie poszło i już nigdy nie wracało.

reklama
Do góry