reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy_sen - wiem, że mam super szefa i go docenia. W ogóle nie typowy gościu - pracował jak dr różnych firm, był prezydentem miasta, no, a poza tym ma doktor i prowadził jakieś zajęcia kiedyś ( teraz już nie) a siedzi w swoim biurze z nogami na biurku :-) No i fajne ma słownictwo np. pokłosiem spotkania. Szkoda, że już tylko z pół roku będę z nim pracować. Mimo, że mam podpisaną umowę na czas nieokreślony teraz. Kończy nam się likwidacja firmy jakiejś, a na razie innej nie mamy.

A odnośnie naszyjnika to już wiem, że to nie Ty, ale kiedyś pokazywałaś swoje dzieła i są bardzo ładne.

reklama
Kinga_1-po ostatnim nieudanym IVF zminiliśmy klinikę i w tej nowej byliśmy dopiero na 1-szej wizycie. Lekarz zalecił dodatkowe badania, gdy będą wyniki zobaczymy co dalej. Ja też mam AMH=0,4, dlatego wspominał o innej stymulacji, ale niestety nie znam szczegółów. U mnie nie doszło ani razu do zagnieżdżenia, stąd dodatkowe badania.

Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci. Dzieci, niech Wam się śnią, Wasze dzieci :-)

stylowi_pl_hobby_2546259.jpg

A ja jeszcze w nocy przeboje. Zatkała się rura w pralni nade mną i ciut mi przylało mieszkanie. Jak bardzo konkretniej mnie zalało to będzie wiadomo jutro. Kuźwa. Zawsze coś musi się przytrafić. Dobrze, że coś mnie tknęło i w nocy poszłam na strych ( chciałam powiesić pranie). Bo inaczej mógłby być potop.

Niedawno wrocilismy z wieczoru z dzieciakami siostry- to jest mega pozytywny ladunek energii dopiero:) Kinga_1 tak dokladnie, teraz po @ juz sie szykujemy, badamy itp do IVF , teraz zaczynam chyba juz myslec ze byloby najlepiej gdyby udalo sie zmajstrowac blizniaki:) echhh ale bedzie sie dzialo! Milych snow dziewczyny

Czesc Kobitki :-)

Moj kociamber nie da mi niestety poleniuchowac i juz od godziny jestem na nogach bo przeciez trzeba mu dac jesc a nie spacccc hihihihi :blink:

Lawendowy, wirtualnie przesylam duzo energi do walki z babolem ;-)
Co do naszyjnika :szok: Zabraklo mi tchuuuuu w plucach. Piekny. Ilez tez pracy w niego wlozono. Niesamowity pomysl by udziergac takie cudo wspolnie.
Przyznam,ze przygladam sie jak na razie tej metodzie dziergania bizu ale jeszcze nie podjelam sie wyzwania.

Madzialenak wracaj szybciutko do zdrowia i na nasze forum bo teskno za Toba :tak:

Kinga, to juz pierwszy krok zrobiony. Wizyta 25 i ezciskam juz mocno piastki by pozwolono CI szybko podejsc do dzialania.

MILEGO DNIA!!!

reklama
Hej laseczki ;-) dzis tak biało za oknami, do tego orkiestrowo, korzystajcie z ladnego dzionka ;-)Ja niestety dzis wyprawilam moje M i zobaczymy sie dopiero za 20 dni :-:)-:)-( Leze plackiem i naslu****e jakis objawów ale cisza :-(powinny przyjsc chyba jokos od 2-3dpt przy blastakch, dobrze pamiętam??

Do góry