Fredka mam to samo. A przed rozpoczęciem stymulacji obiecywałam sobie że podejdę na luzie. Widzę zmiany i tak jest troszeczkę lepiej nie za pierwszym razem. Jutro idę już do pracy w sobotę mamy gości to będzie czym zając głowę. Odpal serial , herbatka i wyłączamy mózgi;,)Ja tak od poniedziałku rozmyślam [emoji23][emoji23][emoji23]. A miałam się nie przejmować i przejść przez to na luzaku [emoji23]. Nic bardziej mylnego...
Ja to teraz rozmyślam że mojego kropka może już nie być, bo kompletnie NIC nie czuję. Echhh, boję się [emoji17]
A ty kiedy robisz betę?
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
A w jakim mieście mieszkasz w UK? Jak mają tam prywatną klinikę IVF to możesz spróbować umówić się na samą betę. Ja tak robiłam i przysylali mi wynik popołudniuNo niestety nie pójdę sobie na betę z ulicy, a isc do rodzinnego po skierowanie i tłumaczyć się z tego po co mi to badanie jakoś nie napawa mnie optymizmem. No i czekanie kilka dni na wynik.... to i tak wole robić test kilka dni pod rząd
Aneczka85_01
Wrocław
Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku . Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z tej porażki która mnie spotkała . Muszę zadbać o zdrowie by tarczyca nie rozwaliła mi wyników .
Aduś16
Zostajesz w tej samej klinice jednak?Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku . Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z tej porażki która mnie spotkała . Muszę zadbać o zdrowie by tarczyca nie rozwaliła mi wyników .
Bo u mnie pokazują na usg Dokładnie gdzie go aplikująNie było usg tylko usiadłam włożyli rozwieracz i wstrzyknęli moje maleństwo. Potem sprawdzili wszystko czy gdzieś nie został i tyle
Nie ty jedna masz takie myśli ale teraz ciesz się, relaksuj!No teraz tak usiadłam na kanapie i zaczęłam myśleć [emoji5] chyba muszę wyłączyć mózg
NadziejaJest
Oki rozumiem a dasz znac co oni wtedy mowia?Mam weryfikację wykupione w invicta i tam jest beta e zestawie .
W jakim sensie ??? Jakie informacje potrzebujesz???? To moje 2 podejścieOki rozumiem a dasz znac co oni wtedy mowia?
Artemida90
A w jakim mieście mieszkasz w UK? Jak mają tam prywatną klinikę IVF to możesz spróbować umówić się na samą betę. Ja tak robiłam i przysylali mi wynik popołudniu
Ale ja w Holandii robię tu ani bety ani usg ani tych wszystkich glue nie robią. Nie ma prywatnych klinik tylko wszystko państwowe bo wszystko i tak finansuje ubezpieczenie wiec nie ma płacenia za leczenie, nikt nawet nie myśli żeby isc prywatnie bo tu tego nie ma. A lekarze robią duże oczy kiedy ktoś przychodzi i mówi ze chce takie i takie badanie krwi. Nie ma samoleczenia i samodiagnostyki wyników z krwi tez nie dostaje do ręki - najpierw je dostaje lekarz który je zleca wiec trzeba umówić się na wizytę i wtedy dopiero mówi o wynikach, ewentualnie jeśli jest to lekarz rodzinny to w rejestracji wydrukują.
Jeśli chodzi o endokrynologa to oddaje krew co 6 tyg żeby sprawdzić tarczyce i po tygodniu mam telefon i wtedy podają mi wynik i zlecają kolejne badanie które dostaje skierowanie poczta itd
reklama
Aneczka85_01
Zostajesz w tej samej klinice jednak?
Narazie tak, Niemam wyjścia ze względu na prace męża .
Uzgodniliśmy z lekarzem i moja gin ze robimy tak, 3 cykle na antykach i stymulacja z większa dawka od 1 dc. W 5-7 dc sprawdzimy postępy . Jeśli będą takie same to przerywamy stymulację .
Podziel się: