reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W poniedziałek, 7dpt...
Już pisałam, że wizyta u Paśnika zaklepana pod koniec stycznia w razie czego, więc od razu będę działać
Ja tam cały czas wierzę że wizytę mi odstąpisz, bo Tobie nie będzie już potrzebna😘😘😘I nawet niech Twój mąż potem mówi "a nie mówiłem". Grunt, żeby się udało ✊✊✊

reklama
To chyba dobry plan [emoji846]. Teraz już wiesz co i jak[emoji846].
Rozumiem, że można mieć problem ze zmianą kliniki, ja mam to samo - nie mogłabym pogodzić pracy, dojazdów z wizytami gdzieś dalej.
Narazie tak, Niemam wyjścia ze względu na prace męża .

Uzgodniliśmy z lekarzem i moja gin ze robimy tak, 3 cykle na antykach i stymulacja z większa dawka od 1 dc. W 5-7 dc sprawdzimy postępy . Jeśli będą takie same to przerywamy stymulację .

Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku 🥺. Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z tej porażki która mnie spotkała . Muszę zadbać o zdrowie by tarczyca nie rozwaliła mi wyników .
Jesteś mega dzielna!!!Będę trzymać kciuki za tę symulację jeszcze mocniej!!! 😘

Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku 🥺. Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z
Nie przejmuj się . Niewiem czy czytałaś moje posty z poniedziałku 🥺. Miałam punkcję 4 pecherzyki . Były tylko 2 komórki z czego jedna nieprawidłowa. Druga próbowali podrasować ale we wtorek okazało się ze nic z tego nie będzie . Także pierwsza stymulacja i klapa po całości . Będę podchodzić do drugiej na długim protokole . 3 miechy na antykach i dopiero stymulacja na dawce 300 odrazu . Przez te 3 cykle mam zamiar brać dhea eljot który właśnie zakupiłam oraz inne suple . Podniosłam się już z tej porażki która mnie spotkała . Muszę zadbać o zdrowie by tarczyca nie rozwaliła mi wyników .
Dziękuję Ci bardzo !!! Bardzo dużo mi dał Twój dzisiejszy wpis !!! szczerze myślałam, że jestem sama - choć nie życzę nikomu takiego bólu. "w kupie raźniej ". ja tylko zastanawiam się co mam robić. Taką procedurę doradził Ci lekarz? mój Twierdzi, że od razu mam mieć stymulację w następnym cyklu.

Dziękuję Ci bardzo !!! Bardzo dużo mi dał Twój dzisiejszy wpis !!! szczerze myślałam, że jestem sama - choć nie życzę nikomu takiego bólu. "w kupie raźniej ". ja tylko zastanawiam się co mam robić. Taką procedurę doradził Ci lekarz? mój Twierdzi, że od razu mam mieć stymulację w następnym cyklu.

Kochana niewiem . Ja miałam teraz stymulację i punkcję wiec lekarz mi powiedział ze nie robią tak szybko kolejnej . Musza mi wyciszyć jajniki antykoncepcja i to potrwa 3 cykle . Chciałabym już ale nie przyspiesze tego a niewiem czy bym zniosła kolejna porażkę . Skoro na krótkim protokole była klęska to trzeba spróbować długi .

reklama
No niestety nie pójdę sobie na betę z ulicy, a isc do rodzinnego po skierowanie i tłumaczyć się z tego po co mi to badanie jakoś nie napawa mnie optymizmem. No i czekanie kilka dni na wynik.... to i tak wole robić test kilka dni pod rząd
Ja dzwoniłam do rodzinnego i mi odmówił ,jak chcialam.Powiedzial ,że teraz jestem pacjentka szpitala i on nie może mi dać skierowania na hormony 😬😬

Do góry