Faktycznie bardzo późno. Ja ostatnio zaczynałam 1dc, wcześniej 2dc. Weź na poprawę komórek dhea eljot sobie wykup, mam nadzieję że Tobie pomoże.na moje pytanie: dlaczego? odpowiedział- nie wiem jak Pani była stymulowana, bo te komórki od razu mi się nie podobały, ale resztę powie Pani lekarz. dalej było - mogę odwołać nasze spotkanie z 13.15 ? ja tylko dałam radę wydusić ok. lekarz na wizycie odpowiedział mi, że przyszliśmy z męskim problemem, a tutaj pojawia się żeński. zaproponowała, żeby od razy podejść do kolejnej stymulacji, w której można uzyskać lepszej jakości komórki. Ale tak ryczałam, że mogłam coś przekręcić. jesteśmy umówieni jutro do niej to wypytam o więcej. emocje już mi trochę opadły i dopatrzyłam się po analizie wszystkiego, że stymulację miałam rozpoczętą 7 dnia cyklu. nie wiem czy to ma wpływ, ale wszędzie czytam, ze stymulację rozpoczyna się w 1-3 dniu cyklu. i tak mi też lekarka na wizycie poniedziałkowej powiedziała.
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
Dziewczyny robiace weryfikacje 2dpt czy 3dpt...robicie wtedy tez bete? Po co? Przeciez i tak nic nie wyjdzie.
Artemida90
Nie no kropek nie wypłynie o to się nie martw
No teraz tak usiadłam na kanapie i zaczęłam myśleć [emoji5] chyba muszę wyłączyć mózg
Netiaskitchen
Jak dasz radę to wyłącz na te kilka dni. Zajmij się czymś. Wtedy czas zleci szybciejNo teraz tak usiadłam na kanapie i zaczęłam myśleć [emoji5] chyba muszę wyłączyć mózg
Ostatnia edycja:
Ja tak od poniedziałku rozmyślam [emoji23][emoji23][emoji23]. A miałam się nie przejmować i przejść przez to na luzaku [emoji23]. Nic bardziej mylnego...No teraz tak usiadłam na kanapie i zaczęłam myśleć [emoji5] chyba muszę wyłączyć mózg [emoji1787]
Ja to teraz rozmyślam że mojego kropka może już nie być, bo kompletnie NIC nie czuję. Echhh, boję się [emoji17]
A ty kiedy robisz betę?
Artemida90
Ja tak od poniedziałku rozmyślam [emoji23][emoji23][emoji23]. A miałam się nie przejmować i przejść przez to na luzaku [emoji23]. Nic bardziej mylnego...
Ja to teraz rozmyślam że mojego kropka może już nie być, bo kompletnie NIC nie czuję. Echhh, boję się [emoji17]
A ty kiedy robisz betę?
Bety tu nie robią - test mam za 2 tyg zrobić
Aduś16
Kiedy testujesz ??Ja tak od poniedziałku rozmyślam [emoji23][emoji23][emoji23]. A miałam się nie przejmować i przejść przez to na luzaku [emoji23]. Nic bardziej mylnego...
A ty kiedy robisz betę?
Super, już pewnie jesteś po, wiec teraz odpoczywaj . Miałam trochę pracy w pracy , wiec dopiero usiadłam i nadrabiam forumDziś mam wolne [emoji5] jutro na rano i dlugi weekend bo dopiero w poniedziałek na nockę to będzie 4dpt
Ostatnia edycja:
Kochanie a może z brzuszka splynal Tobie żel do usg ??Tak sprawdzali wszystko i było potwierdzenie ze jest u mnie. Chodzi mi o potem bo jak zeszłam z fotela to poczułam coś mokrego i boje się ze to płyn z moim kropkiem.
reklama
I co będzie?
Dziewczynka
Podziel się: