reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bo przy tych wyjściach z kolegami i po alko to my sobie wyobrażamy już niewiadomo co [emoji1787][emoji1787][emoji1787] tez nie zasnę, nie ma siły!
Moj mnie ostatnio miło zaskoczył, bo wrócił aż o 22 do chaty, bo przygotowujemy się do transferu, chyba dorósł [emoji12][emoji12][emoji12] [emoji33][emoji33][emoji33]
No ale to fakt, ze jak jesteśmy same to nadsłuchujemy.
Ja mam koteka co zajmuje miejsce męża jak go nie ma [emoji1787], a jak wroci to walka o miejscowe [emoji14][emoji14][emoji14]
A moje koteki wyprowadziły się z naszego łóżka a spaliśmy w 5tkę[emoji23]

reklama
Bo przy tych wyjściach z kolegami i po alko to my sobie wyobrażamy już niewiadomo co [emoji1787][emoji1787][emoji1787] tez nie zasnę, nie ma siły!
Moj mnie ostatnio miło zaskoczył, bo wrócił aż o 22 do chaty, bo przygotowujemy się do transferu, chyba dorósł [emoji12][emoji12][emoji12] [emoji33][emoji33][emoji33]
No ale to fakt, ze jak jesteśmy same to nadsłuchujemy.
Ja mam koteka co zajmuje miejsce męża jak go nie ma [emoji1787], a jak wroci to walka o miejscowe [emoji14][emoji14][emoji14]
Mój tez sie starzeje, bo wraca na czas. ;) ostatnio poszli w 4, 3 pojechalo po spotkaniu na jakies balety A tylko mój wrocil do domu;) teraz mu cisną na grupie, że piz**da, ale on chyba się mnie trochę boi [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji16]

Koteła takiego to ja bym chciała! Nasz to taki indywidualista.. przytula się tylko jak chce jeść. Oj wtedy to najukochańszy syn!

Jeszcze raz.
U mnie 1800 zł crio a w tym juz mam ah czyli naciecie otoczki. Plus 280 zł embrioglue.
Ale ja pierdziele pierwszy raz widze ten dodatkowy za 1180 :o What is that ?
Crio transfer 1800, Ah 520, i embrioglutek 280 lub te ponad tysiąc.. I ja nie wiem ile za glutek zapłacę bo zglupialam.. jak przeczytałam w domu o tym wspomaganiu po niepowodzeniach.. on takich stwierdzeń używał. Babka w recepcji mi powiedziała,że te dodatkowe oplatubto w dniu transferu powiedza, bo to embrolog decyduje.

Mój tez sie starzeje, bo wraca na czas. ;) ostatnio poszli w 4, 3 pojechalo po spotkaniu na jakies balety A tylko mój wrocil do domu;) teraz mu cisną na grupie, że piz**da, ale on chyba się mnie trochę boi [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji16]

Koteła takiego to ja bym chciała! Nasz to taki indywidualista.. przytula się tylko jak chce jeść. Oj wtedy to najukochańszy syn!
🤣🤣🤣 ah ta starość 🤣🤣🤣i strach przed żona 😆😆😆

Aż wstyd się przyznać w takich chwilach ze mąż informatyk [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
My nie mamy w ogole kompa i na forum jestem tylko i wyłącznie na aplikacji. Mam ograniczone funkcje, i nie mogę tez sie wpisac do kalendarza. Raz sie zalogowana w pracy na kompie to odkryłam,ze moge sobie jakieś zdjęcie ustawić przy niku [emoji1787]

A u mnie taka historia [emoji3]

Dostałam rano skromniutki okres. A że on zawsze skąpy i pobolewa, to myślę sobie to chyba to. No ale w ciągu dnia zaczynam powątpiewać. Czy aby na pewno to @. A żeby nie spieprzyć jutrzejszych zastrzyków, a może odezwać się do dr i rozważania tego typu.

Aż tu leżę sobie wieczorem w łóżeczku. Tak mi jakoś miło i przyjemnie. I nagle sobie myślę- BOŻE, JAK MI SIĘ CHCE BZYKAĆ!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

więc tak... to na pewno 1dc[emoji28]

Crio transfer 1800, Ah 520, i embrioglutek 280 lub te ponad tysiąc.. I ja nie wiem ile za glutek zapłacę bo zglupialam.. jak przeczytałam w domu o tym wspomaganiu po niepowodzeniach.. on takich stwierdzeń używał. Babka w recepcji mi powiedziała,że te dodatkowe oplatubto w dniu transferu powiedza, bo to embrolog decyduje.
hmmm to dlaczego placisz wiecej przy crio niz przy swiezym. U mnie dlatego ze jest własnie naciecie otoczki przy mrozonym, zeby ulatwic zarodkowi.

reklama
A u mnie taka historia [emoji3]

Dostałam rano skromniutki okres. A że on zawsze skąpy i pobolewa, to myślę sobie to chyba to. No ale w ciągu dnia zaczynam powątpiewać. Czy aby na pewno to @. A żeby nie spieprzyć jutrzejszych zastrzyków, a może odezwać się do dr i rozważania tego typu.

Aż tu leżę sobie wieczorem w łóżeczku. Tak mi jakoś miło i przyjemnie. I nagle sobie myślę- BOŻE, JAK MI SIĘ CHCE BZYKAĆ!!![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

więc tak... to na pewno 1dc[emoji28]
hehehehehe ty jestes niewyjeta. ale fakt ja tez czasmi mam problem z okresleniem 1 dnia cyklu.

Do góry