No wlasnie u nas w Gamecie to jest jako dodatkowy zabieg.. ciekawe od czego to zależy..A to kosztuje ponad 500zl.. I z tym embrio glue juz zglupialam bo to kosztuje rzeczywiście 280 ale teraz patrzę w cennik i jest jeszcze taki za ponad 1tyś.. I nie wiem o którym on mówił.. A wspominał,ze to podłoże dla kobiet po niepowodzeniu.. już się wystraszyłam.. sam transfer crio 1800.
Tak, mój mąż to jest niezły agent, zawsze robi jaja w towarzystwie. Chyba sie dobrze dobraliśmy
Ja mam tak,ze jak zostaje sama to nie tyle, ze się boję ale nie ma opcji,ze zasnę jak nie ma męża w domu. Przysne na chwile i pobudka. Na czujce. Tzn, jak wyjdzie gdzieś na spotkanie z kolegami i jakies alko to nie ma bata, póki nie wróci nie zasnę. Czasami zmęczona jestem jak bóbr, ale się martwię i tyle. Jak wiem,ze jesteś pracy lub na jakimś szkoleniu to jest trochę inaczej. No na pewno nie jest komfortowo byc samej. Nie wiem jak ja to ogarnę jak maz wyjedzie do pracy na dłużej.. będę musiała jakos to przetrwać. Szkoda,ze moj kot nie chce spać ze mną w łóżku. Robil to tylko jak byl malutki A teraz śpi w swoim wyrku
I rzeczywiście wolne w tygodniu jest dłuższe niż w weekend