Liliana87
Fanka BB :)
Pamiętaj złota zasada : wszystko co nie mieści się w dłoni to marnotractwo.Ja mam taki sobie jak to moj mąż mowi: raz do buzi [emoji106]
Takze ja tam na swój cyc mam wytłumaczenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętaj złota zasada : wszystko co nie mieści się w dłoni to marnotractwo.Ja mam taki sobie jak to moj mąż mowi: raz do buzi [emoji106]
No brawo! Start! Cieszę się bardzo i trzymam kciuki !! [emoji8][emoji7]A więc tak. Na wizycie czyściusienko[emoji3][emoji3][emoji3] więc odpalamy lokomotywę[emoji6]
W ciągu tygodnia rzekomo mam dostać okres. Od 2dc menopur 300j, od 3dc gonapeptyl. Monitoring 6 8dc i jakieś korekty wtedy. Pytałam o hiperkę ale z moim amh i wiekiem(grrr.... uwielbiam to sformułowanie "w pani wieku"[emoji52][emoji23]) nie powinna mieć miejsca. Najprawdopodobniej pójdą 5d zarodki. Dwa. I ma być IMSI jednak.
Całe szczęście, że udało się kupić leki na refundację. 160zł a 2860 to jednak masakra... oby zmieścić się w 3 podejściach.
Jestem tak podjarana, że to za moment się zacznie jak nie wiem[emoji23] no i pełna przeświadczenia chyba we własnej naiwności że od razu się uda. Mam zamiar celebrować każdy zastrzyk[emoji23]
A mi dr odradził ananasa powiedział, że przy tych dawkach progesternu raczej odradzaDziewczyny jak to jest z tym ananasem? Przed czy po transferze i ile dni?
To samo z przyjmowaniem progesteronu dowcipnego w dniu transferu? Normalnie czy dopiero po transferze? Nie zapytałam a to ważne bo będzie pełno mazi białej w środku - biorę 3 razy dziennie 200mg utrogestanu
No juz mialam pisac co tak długo sie nie odzywasz. SUUUPPEERRR ze czysciutko. I pewnie tak bedzie ze od razu sie uda Ja tez mam dobre nowiny !!!! JUTRO MAM WOLNEA więc tak. Na wizycie czyściusienko[emoji3][emoji3][emoji3] więc odpalamy lokomotywę[emoji6]
W ciągu tygodnia rzekomo mam dostać okres. Od 2dc menopur 300j, od 3dc gonapeptyl. Monitoring 6 8dc i jakieś korekty wtedy. Pytałam o hiperkę ale z moim amh i wiekiem(grrr.... uwielbiam to sformułowanie "w pani wieku"[emoji52][emoji23]) nie powinna mieć miejsca. Najprawdopodobniej pójdą 5d zarodki. Dwa. I ma być IMSI jednak.
Całe szczęście, że udało się kupić leki na refundację. 160zł a 2860 to jednak masakra... oby zmieścić się w 3 podejściach.
Jestem tak podjarana, że to za moment się zacznie jak nie wiem[emoji23] no i pełna przeświadczenia chyba we własnej naiwności że od razu się uda. Mam zamiar celebrować każdy zastrzyk[emoji23]
cały dzień przekładany głowami zaraz pęknie.
A jak u Ciebie te sprawy ?
Ja tez! Bo jedziemy do kliniki [emoji1787][emoji23][emoji1787]No juz mialam pisac co tak długo sie nie odzywasz. SUUUPPEERRR ze czysciutko. I pewnie tak bedzie ze od razu sie uda Ja tez mam dobre nowiny !!!! JUTRO MAM WOLNE
Dziewczyny po odstąpieniu Duphastonu mniej więcej za 2/3 dni powinnam dostać @ Tak ?
No Ty to wiesz też haha Już znalazłam, jadę w sobotę, zawsze to 2 dni mniej stresu. Co ma być to będzie.
Dziewczyny czy jak serduszko bije to ono tak miga na monitorze ??
Ja jestem sama także jestem jako spedytor i księgowa . Niema zastępstwa . Chyba ze kiero urlop weźmie
Dziewczyny jak to jest z tym ananasem? Przed czy po transferze i ile dni?
To samo z przyjmowaniem progesteronu dowcipnego w dniu transferu? Normalnie czy dopiero po transferze? Nie zapytałam a to ważne bo będzie pełno mazi białej w środku - biorę 3 razy dziennie 200mg utrogestanu
Dobre!!! U mnie też pasuje, bo mój M ma duże dłonie Kiedyś przeszkadzał mi mój spory biust, ale od co najmniej 15 lat już go bardzo lubięPamiętaj złota zasada : wszystko co nie mieści się w dłoni to marnotractwo.
Takze ja tam na swój cyc mam wytłumaczenie
Trzymam nocno kciuku zeby wszystko się udało ! Ja nam jeszcze 3 blastocysty - zobaczymy ....2 transfery nieudane, ale ten pierwszy przeżyłam o wiele mocniej, zwłaszcza że dzień po wynikach bety okazało się, że moja siostra jest w ciąży. Teraz muszę zaczynać od początku, bo nie mam już mrożaczków. Przy drugim transferze też miałam takie objawy jak Ty i też nic z tego Ale szybko wzięłam się w garść i działam dalej -długi protokół, immunolog i dodatkowe badania